KuzeyAs dün aksam mesaj gelmiste en yakin zamanda adresinize teslim edilecek diye yarim saat once geldi 1100 tl merak edenler icin 🦋
Esmakyt KuzeyAs merhba cnm ben gecen sene yapmisim en son 2020 de hala surec devam ediyor diyo nrden ogrenebkrm
KuzeyAs Esmakyt sosyal yardim bilgileri sorgula yazin orda paraniz hazir diyorsa yatmistir cogu kisiye cikmiyor belkide cikmadi bilemiyorum tesekkur ederimm
Asklepios Balli_pastamm başvuru yaptım süreç devam ediyor yazısı var. Çok önce yaptım sonucuna bi bakar mısınız deyin yardımcı olurlar
Zeynepkopruduz35 Asklepios bisey sorcam benim ptt kartım yok adresimde hala annelerde gözüküyor ben nasıl çekicem o parayı annem aradı sabah ptt den geldiler dedi soyadımizi bilmediği için burası değil demiş
Asklepios Zeynepkopruduz35 iki defa geliyorlarmış sonra da ptt den alabiliyormuşsunuz öyle biliyorum en azından ptt den öyle dediler yani
Zeynepkopruduz35 Asklepios bu yasaktan nasil gidicem kime sorsam diyor bizimki yürüme mesafesinde mahallede bizim mübarek pttyi gorurup çarşının göbeğine koymuslar😄😁😁😁
Asklepios Zeynepkopruduz35 valla benimki tam karşımda pencereden bakınca görebiliyorum 😂 merkez ptt ler açıkmış
KuzeyAs Merve201119 insan erken uyandigina kizamiyor bile znsnsn tesekkurler canim benim sende iyi gunlerde harca❤