Anadolu Selam kızlar 2.5 aylık kızımın sağ kulağı kaşınıyor sanırım yarın doktora götüreceğim kulağını yırtmaya çalışıyor vuruyor falan böyle bişey başına gelen var mı
Hismom Anadolu banyo yaparken su kaçmıştır belki kaşınmıyordur da ağırıyrodur veya rahatsızdır. Kaşıma iç güdüsü ile elini götürmez çünkü
pogacayanakli_aylamm Anadolu benim bebeğim 3 ay 5 günlük 2 buçuk aylıkken o da sağ kulağını kasıyordu. Arka tarafını felan hatta şuan bile kasiyor
Mavilii Anadolu benim de öyle olmuştu. Doktora götürmüştük. Doktor kulağı iltihaplanmış demişti. Antibiyotik vermsti
Anadolu Mavilii pogacayanakli_aylamm Hismom Serapveminikleri Anadolu uyuyamıyor resmen kulağına vurmaktan 😕 zeytinyağı damlatalım diyor eşim
Serapveminikleri Anadolu yok daha neler yapmayın oyle şeyler sütünüzü de damlatmayin çok zararlı çocuğun kulağına zarar verirsiniz Dr götürün lütfen 🙏
pogacayanakli_aylamm Anadolu bence hiç Öyle bisey yapmayın. Kulak çok hassas bi yer. En iyisi doktora görünmek orta kulak iltihabı olabilir. Bence doktora görünün hemen
Anadolu Serapveminikleri benim de tasvip ettiğim şeyler değil bunlar ya yağ damlatalım kimyon verelim falan da bebek rahatsız olduğunda yağ damlatalım iyi gelir diyorum çocuk rahatsız görmüyor musun diyo sanki ben zevk alıyorum öyle olmasından ha öyle bi diyor ki sanki yaygın yapılan bişey de ben bilmiyormuşum gibi 😕 bi sorayım dedim
Serapveminikleri Anadolu takma yaptım de cnm sende koydum de ama yapma çok kötü çünkü 🙏çok geçmiş olsun geçer hemen inşallah ama Dr götür yazık günah bizim bile.su girdiğinde ağrısında uyuyamıyoruz🥰