aybkkara mltmakbukut ben severek içiyorum yine sipariş verecem hatta. Sadece çayla desteklemiyorum ama tabi diğer yediklerime de dikkat ediyorum. İçeriği rezene kimyon vs. ondan artışa katkı sağlayacağını düşünüyorum. Ayrıca şekerli değil çok güzel içiliyor.
mltmakbukut Synmannesi yapma ya sağımda iki katına çıkmış yazmış hepsi senin suan nasıl sadece anne sütümü mama veriyor musun?
Derenbahar Synmannesi bana gönderin isterseniz. Ben çok memnun kaldım. Kargo yapabilir misiniz? İzmirdeyim.
Synmannesi mltmakbukut Canım benim çocuğum emmediği için de belki çoğalmadı yarıyorsun sen de dene tabii ki herkeste aynı etkiyi göstermez sadece mama veriyorum beş aydır
Synmannesi Derenbahar Ay canım gönderirim tabii ki ama nereye koydum onu bulmam lazım Ya içinde 15 tane felan ya vardır ya yoktur
Synmannesi Derenbahar bayramdan sonra göndermek istiyorum eğer istersen cnaım bir kutuda öylece duruyor el bile vurmadım hiç temiz bir insanım İstanbul’dan yazıyorum 10 buçuk aylık kızım var benim de bana yaramadı sana yarasın Bali
Damlasevgiaknc Kesinlikle yaramadı 2 kutu bitirdim bir gram artmadı. Zaten çocuğun sütün az geldiği içinde emmek istemedi bıraktı. Kesinlikle ben hiç bir faydasını görmedim 3. Kutunun yarısında vazgeçtim