maestro AbsXxxl damlalar hafifletir, fakat kesin geçiren bir şey maalesef yok. biz 4. aya giricez hala devam ediyor. karın masajı, sizin kimyon tüketmeniz, dr’un önerdiği damlalar, karına hafif sıcak.. yumuşatmaya yardımcı şeyler
ecemm-6161 AbsXxxl canım belden asıgasıbı sucak tutman gerek ayaklarındıcak olsun bol masaj yap her akşam gaz damlası kullan canm ve ben ılık şekerli su verdim bebekken 1 cay kaşığı o hem mide agrıdını alıyordu hem de gazını cok rahat ettim oğlum da cok erken atlattı cok uzamadı
Mer0101 AbsXxxl biz de gaz sancısıyla uğraşıyoruz saat 6 dan beri gaz damlası kullanıyoruz o biraz rahatlattı tekrar geri ıkınıp duruyor yüz üstünü yatırıyorum yanında duruyorum sırtına masaj yapıyorum o şekilde biraz çıkarıp rahat edip uyuyor neler denedim neler sıcak havlu koydum karnına ayaklarına sürekli kimyon tüketiyorum ama yok bana mısın demiyor bazen ne yapacağımı şaşırıyorum inşallah hepimiz kolaylıkla atlatırız bu dönemi
Balkiz20 AbsXxxl aynı sknti bizde de var malesef ne denesek geçmiyor saatlerce uyanık geceleri uykuya dalamiyor bu yüzden