Bir_prens_annesi Kizlar merhaba pttden mesaj geldi bana dun tam kapanma destek paketiniz konutuza teslim edilecektir teslim alaniniz oldu mu ?
Minikimmm Bir_prens_annesi nereden başvuru yaptınız acaba bn gecen sene pandemi yardımı icin başvurdum hala süreç devam ediyor diyor çıkmayacak galiba bana
Bir_prens_annesi Minikimmm ben 1 kez basvurdum canim ayni e devletten surc devam ediyor yaziyordu dun sms geldi tam kapanma diye
Lahusaaa Minikimmm bunu PTT ye gidip sorun çoğu insanın böyle yazıp yatırıldığı oluyor ve Google’dan e devlete girip ordan da bakabilirsiniz ama suan yoğun bazen sisteme düşmüyor
Lahusaaa Bir_prens_annesi o başvurduğunuz pandemi yardımı bu tam kapanma yardımı farklı ikisi de başvurduğun süreç devam ediyor diyor ya onu bi PTT ye sor öyle yazanın çoğu parası yatmış oluyor netten gir e devlete ordan bak
Minikimmm Bir_prens_annesi ayyy darisi bana ins bir sene oldu hala süreç devam benim üzerime 3.parayı alan ark var
Bir_prens_annesi Minikimmm az once sordum kizlar sistemde suan gorunmuyor dedi yani yogunluk var orda da goremediler