Delibirhatunn Bana mesaj geldi, tam kapanma sosyal yardım ödemenizi ptt den alabilirsiniz vs diye. Size geldi mi ? Bu önceki pandemi yardımından farklı bi yardım sanırım?
Muallime1 Delibirhatunn Canım bir şey soracağım çevreme bakıyorum durumu iyi olanlara bile çıkmış polis ya da asker eşi olanlara çıkması normal mi ? Orada maaş yazıyorsun başvuruda çünkü neye göre veriliyor
Elizanannesi25 Delibirhatunn bu mesaj neye göre geliyor. Maddi duruma göre mi? Biz diğer yardımda da hiçbir şey almadık. Eşim jandarma astsubay , kamu da çalışanlara verilmiyor sanırım
Merve1134 Delibirhatunn evet geldi bu jandarma polisler de yardım için basvuruyorsa asgari ücretliler intihar etsin ozaman yazık ya Birakin da ihtiyacı olanlar alsın
Lahusaaa Delibirhatunn bana da geldi mesaj tarafınıza iletilecek yazıyor sonra e devletten baktım doğruymuş
Muallime1 Elizanannesi25 Anladım canım bence büyük ihtimalle polis asker jandarmaya vermezler maaşı yazıyorsun çünkü ama neye göre veriliyor ben de anlamadım
Lahusaaa Üstelik ben başvurmamıştım gelince şaşırdım hatta Allah razı olsun pandemi sosyal yardım için başvurmuştum bakmayı unuttum takip etmemiştim bi girdim oda gelmiş PTT açık mı alınabiliyor mu yasaklarda gidip bilgisi olan var mı
Lahusaaa KUMSAL2020 buna ben başvurmadım başvurmadan geldi ama pandemi sosyal yardım başvurusu ile aynı şekilde galiba diye biliyorum
Zeynepkopruduz35 Kızlar bu yasaktan ptt ye gitmek mantıklı olurmu ki 1100 lira alacaz derken 3000 lira ceza yemeyelim