tavsaninannesi Kızlar bebeğim 4ay 21 günlük bi kaç gündür mızıklıyor sürekli gündüz uykuları yok denecek kadar 15 dkka uyursa seviniyorum. Sebebi nedir? 4. Ay atağı geçen hafta bitti
Sumeyra87 tavsaninannesi bizde 4 ay 16 gunluguz bizimkide bitti guya ama bizdede surekli bi III III diye ses cikarma olayi var.hani bu cocuk surekli mizikliyor dersinya aynen oyle iste.
Yigithamzamom tavsaninannesi ama tek iyi yönü uyku gerilemesi yaşıyorsa bunla başa çıkmayı öğrendiği zaman uykusu daha düzenli olacakmış bende bı doktordan dinlemiştim
tavsaninannesi Sumeyra87 aynen aynen bizimkide öyle işte iki dakika tuvalete gidicem başlıyor yanına uzanıyorum 5 dk yine başlıyor kucağıma alıyorum bazen kucağım da da devam ediyot
tavsaninannesi Halimeer ay bu her neyse inş herşeyi düzene girer atak zaten zorladı bide bu mızmızlık uykusuzluk bazen mamayı memeyi reddetme oluyo geçer bian önce
Sumeyra87 tavsaninannesi ayni bu sekilde bizimde uyurken meme uyaninca meme.basta bi susuyo gibi oluyo biraz sonra basliyo yine.