Miracefem Kizlar bi türlü karar veremiyorum bu üstünde çıkıntılı olan mi iyi yoksa düz olanmi trendyol da en cok satan olarak gözüküyor çıkıntılı olan ama ben digerini istiyorum sanki ne bilim yorumlardada kararsz kaldim kullananlar lutfen yorum yapsin
bayankitapkurdu Miracefem ben o çıkıntılı dediğiniz vacuum mop pro kullanıyorum aşı memnunum. Hergün açıyorum ve her seferinde öyle pislik topluyor Kİ inanamıyorum
bikerem Miracefem 1 aydir xiaomi vacuum mop essential 2in1 kullaniyorum. Cok memnunun keske daha once alaymisim.
Tatlican Miracefem çıkıntılı dediginiz xiaomi robot vakum mop pro mu .ben kullaniyorum mobilyalarin altina girecekse alin derim 4ay olucak ben cok memnun kaldim
Bademll_eda_ bayankitapkurdu ya şey yazıyor robot süpürgenin parçalarını kullanım süresi varmış 360 ila 180 saat arası ben bunu duyunca Bi soğudum yoksa alacaktım v2 vioami olanını siz ne düşünüyorsunuz Bi fikriniz var mı bu konuda ☺️günaydın bu arada
bayankitapkurdu Bademll_eda_ günaydın ☺️ Her şeyin bir ömrü yok mu. 2 sene garanti veriyorlar biz 1 sene de kasko yaptırdık 3 sene oldu. Değer bence
bayankitapkurdu Miracefem evet giriyor. Mutfakta dolap altlarına bile giriyor. En çok sevindiğimse yatak altı 🙆🏻♀️