Fatmanurturayy Bugün aşıları vurunduk ve geldıgımızden beri çok huzursuz sanırım bacaklarındakı aşı yerlerı acıyor sürekli aglıyor aynı seyle karsılasan varmı
Kucukadam19 Fatmanurturayy bizde şimdi geldik canım aşı dan evet huzursuz arada ağlıyor Zaten hemşire dedi hızursuzluk yapar dedi
Mervecik1 Fatmanurturayy Geçer canım merak etme, ateşi çıkmasında. Uyutmaya çalış bebişini kendine gelir
yldrm986 Fatmanurturayy canım ,benim bebeğim de öyle olmuştu, ateşi de çıktı gece hatta.. calpol vermiştim çeyrek ölçek, geçti 1 saat içinde..Sabaha da birşeyi kalmadı,bol bol emzir mutlaka, geçmiş olsun 🙏🏻
1850 Fatmanurturayy pazartesi günü olduk bızde ılk gün bacagını oynattıkca sızlandı agladı hıc neşesi yoktu. Aşırı kusma oldu bızde 2 gün boyunca agrk kesıcı ates düşürücü fitil verdım ondan sonra rahatladı
Kucukadam19 Fatmanurturayy çok ağladımı benimkisi hepsinde de ağladı kucağımda susturdum zor kuzumu ne zaman banyıo yapın dediler bize pazar dedi
Fatmanurturayy yldrm986 agladıgı için memeyide zor tutuyor valaha emzirmeye calısıyorum bacakları acıyor herhalde cunku bacakları kıpırdadıgında sıçrayıp aglıyor
Glitter Fatmanurturayy bize de ates yaapmadi ama bebegim hep memede olmak istedi ben de oyle rahatlattim
Gunayim Fatmanurturayy bizde bugun 2 ay asimizi vurdurudk vr agliyor uyudu ama uykuda bile agliyo icini cekiyor suretli emmiyor bende uykusunda mama yapip verdi
Gunayim Kizlar herkes ates dusurucu vermis sanirim ama bana saglik ocaginda atea dusurucu verme dedi cok cikarsa atesi ne yapayim oeki oturup bekliycemmi
Kucukadam19 Gunayim ateşi çkınca tabiki verceksiniz hemşire bana çıkmaz sadece huzursuzluk yapar dedi ben yinede calpol yazdırdım çıkarsa vericem ama sağlık ocağına gitmeden ateş olmasın diye veren var ama verilmiyor zaten bağışıklık kazanılması için yapılıyor aşılar şimdilik ateşimiz yok ama çıkarsa elbetteki vereceğim
1850 Gunayim alla allah bana da istersen gıdet gıtmez bır fıtıl ver dedıler 🤷🏻♀️hepsı farklı bırsey söylüyor anlamadım bu işi
Sevgilina Duyguck 3 tane ayrı aşı yapılıyor evet ama sakın iğneden önce ilaç vermeyin. İğneden önce ilaç verildiğinde iğnenin bi etkisi olmuyormuş. Benim kızımda ilk gün çok acısı oldu yavrum çığlık çığlığa ağladı 1 çay kaşığı calpol vermiştim sonrasında rahatlamıştı. Çok şükür ateşi olmadı ama sadece ilk gün çok ağladı sizde aşı olduktan sonra bebeğiniz çok ağlar ederse şurup verebilirsiniz tabii doktora danışın mutlaka
Fatmanurturayy Kucukadam19 1 hafta sonra yaptır dedi banada hemsire cok agrısı var o yuzden parol verdım bende biraz sakınlesti
Gunayim Kucukadam19 banada atesi cika bilir ama ilac verme dedi 😐 suan yavastan yukselmeye basliyor atesi ne yapacam peki saglik ocagida kapanacak ben azerbaycanliyim turkiyede yeniyim eccaze ates dusurucu verirmi recetesiz?