Bonnusimo Ek gıdaya başladık patates havuç kabak yoğurt gibi bunların coğu kabız yapar yazıyo internette ama bunlarla başlanıyor yani anlamdım😢 zeytinyağı veriyorum ama üc gündür yapamıyor cok ağlıyor ne yapmam lazım?
ecemm-6161 Bonnusimo canım ilk 1. Gün cay kaşığı 2. Gün tatlı kaşığı Gün yemek kaşığı kadar verme. Gerek ve 3 gün kuralıyla gitmen gerek hepsinin içine püreyi yaptıktan sonra 1 cay kaşığı zeytinyağı damlar karıştır oyke ver canım
Bonnusimo ecemm-6161 eevt ayenn bu şekilde ilerledik cogu sebze meyve bitti ama yinede kabz oldu maalesef
Isadasuk Kayısı hurma ve kuru üzümü haşlayıp blenderdan geçirip verebilirsin canım bizde aynı durumdan şikayetciyiz bununla biraz daha iyi yapıyor
Kagansmother Sıvı tuketsin ılık bir şekilde yulafli armutlu mama hazırlayabilirsiniz ikiside lifli yumusatscsktir
ecemm-6161 Bonnusimo canım kabız olmasın diye hervyediğğn içine zeytinyağı koy vE ben püre yapıyırum içine kesinllle kayısı ekliyorum armut veriyorum vE hurma yediriyorum ben cok şükür kabızlık olmuyor 🧿🤲🏻🤲🏻
Bonnusimo hakikizeytinyagi yedigine katmasamda bi çay kaşığı verdim hep acaba hakiki mi değil anlamadım valla kayınvalidem vermişti kendide kullanıyor ama yorulduk 4 gündür hala yapmadı