Miran11 4 kez başvurdum ve süreç devam ediyor yaZıyor ama sosyal yardım sorgulamaya bakınca başvuru bulunmamaktadır yaZıyor bu durum hakkında bilgisi olan bar mı
Umayinannesi Miran11 bende de başvurunuz bulunduğunuz ilin ve ilçenin sosyal yardımlaşma kurumuna iletildi yazıyor ama 🤔
bundlebeach Miran11 3 keredir basvuruyorum malesef olmuyor cikmiyor 🙄 kime neye gore nasil veriliyor aklim almiyor artik
TuruncuLimon Melikemlk bizdede hala öyle diyor fakat telefona mesaj geldi hesabımıza yatırmışlar ücreti
Miran11 Umayinannesi aynen öyle ama sosyal yardım sorgulamaya bakınca başvuru yok diyor anlamadım gitti
Mirayco Umayinannesi öyle yazıyorsa ilçedeki sosyal yardımlaşmayı arayıp sorabilirsiniz bende kaç ay bekledim aradım reddedilmiş ama e devlete dusmemisti
2Minnosannesi Miran11 Bende bilmiyorum benim esim çalışıyor şimdi çok şükür ama bize çıktı. Bi akrabamızında geliri yok ama onlara çıkmadı keşke ihtiyacı olan herkese çıksa 😕
eymenugur_721 Miran11 bugün üst komşuma mesaj geldi onaylandı diye onlar getiricekmis ama ben çok şaşırdım geldiğine 5 tane evler 2 arabaları 2 dükkanları var ona çıktı benim eşim başvurdu onaylanmadı kuradayiz ve çalışmıyor aklım almıyor nasıl çıktı ona diye
Lina1205 Miran11 cnm eşin sigortalı işe çıkmıyor benim eşimin halasigile de öle oldu sigortalı diye çıkmadı onlara
Aysegul_27 Miran11 başvurdugun yere bak orda yazıyor sosyal yardımlaşma da yazmıyor sonuçlar aynı sayfa da yazıyor
Asklepios Blackcloud ya öğrenebildin mi canım eve getirmezler inşallah. Benim 2.fazda başvuruda ayvalıktı. Sonra İzmire taşındım. İkametgah aldım ama ayvalığa giderse diye korkuyorum açıkçası
Tulaybzkrt Sinemmmmm Nur64 acaba başvuruyu nasıl yaptınız yanı çalışma durumu eşin aylık getiri vs geçen seneden beri hala süreç devam yazıyor
hirosima Domino getirdikleride 1000 lira yani sanki 50-100bin getiriyolar, kolluk kuvvetleri fln hepsi gelmeli bence😂😂
Cansuukoosee Domino daha önce hiç almadık ve başvuru yapmadık şimd yapabilirmiyiz öncekikermi faydalanabiyor acabaa ?
MerveGl- Domino https://www.hizliresim.com/94mxhs https://www.hizliresim.com/94mxhs Ben de böyle gözüküyor bana yatmış mı yatmamış mı hiç anlamadım
tosbikyanak-ela- Ultraslan40 kaç günde getiriyor bilginiz var mı? Bana dün gece Msj geldi en kısa sürede teslim edicez diye ne zaman gelir ki ?