Ozlem37 Meraba arkadaşlar 47 günlük bebeğim kabzilik sorunu yaşıyor doktora götürdüm gaz damlası verdi ama o da popisinde kirmizi benekler çıkarttı (mama kullanmıyoruz cok zorda kalmadıkça anne sütü veriyorum tek) yardımcı olur musunuz ben yapsam geçer
94z-20u Ozlem37 cnm sıcak uygulama işe yarıyor ben kiraz çekirdeği olayını yapıyordum birde zeytinyağ atıyordum gün içinde verdiğim mamasında çok uzun süre yapmadığı zaman çay kaşığıyşa çir suyu veriyordum baya işe yaradı hepsi ben birde anne sütü de değil mama veriyordum
Ozlem37 94z-20u süt sağıyorum yada çay kaşığıyla zeytinyağ veriyorum düzelmiyor bu çir tohumu nasıl bisey aktarlarda var mi
94z-20u Ozlem37 zeytinyağını sade verme boğuyor bebeği çir lokman hekimlerde kuruyemişcilerde satılıyor 3 tane falan kaynat suyundan 1 çay kaşığı içir ama daha çok sıcak uygula gazla beraber çıkarır herşeyi
94z-20u Ozlem37 düzelir çok kafana takma ben şimdi diyorumki aman kendimi hırpalamışım boşuna benim doktorum normal bebek kaka yapmayıda öğreniyor demişti yapmaktan korkabiliyorlarmış yada yapmayabiliyorlarmış kaka da içerde bekleyince kabıza dönüşüyormuş çünkü eğer kabız dan sonra kak normale dönüyorsa düzelir