Bebesaaaa Ya 4 aylık bebekte ağız kokusu var emziği kokuyor acaba bi rahatsızlığımı var neden oluyor başına gelen var mı süt kokuyordu 2 haftadır farkettim bi koku var yani çok kötü değil ama ağız kokusu gibi yaşayan var mıdır
94z-20u Bebesaaaa canım diş gelişimi başladıysa oda ağızda koku yapıyor genelde kaşınmayla beraber ağız kokusuda oluyor bizde de olmuştu diş çıkarıldıktan sonra gtti
Bebesaaaa Nik_mik_yok doktora gitmedim ama galiba bu hafta rutin kontrolü için gidicem çünkü bu koku aklımı karıştırdı
94z-20u Bebesaaaa tmm canım o zaman diş serüveni ne hoşgeldin 😂 ondandır bizde de olmuştu geçiyor merak etme
mrszng03 Burda bi postta görmüştüm aynı problemi yaşamış emziği seğşştirince sorun ortadan kalktı demişti bi deneyin isterseniz emzikten olabilir
semaahmet Bebesaaaa bacım bizdede var ay sonu doktoru gedecem sorucam bayadir var o oku ama kötü bı oku değil ama acayip bı oku anlama veremedim
Bebesaaaa semaahmet evet koku değişik böyle emziğine bile sinmiş kıyamam diş galiba ya da mide diyorlar bakacam artık bende bu ay sonu doktora gidince sorucam
semaahmet Bebesaaaa bizim dişler cikiyo ama yoktu dişlerden beri var onu biliyom ama ne bileyim acayip bı koku doktora sorucam belki dış değildir kuzum ihmale gelmiyo vallahi