Drysrht Annelerim Merhaba bişi sorucam bebeklerinize ek gıdada çorbalara bulyon koyuyor musunuz zararlı mı acaba
Mom078 Drysrht Canım katkı maddesi çok fazla olduğu için kendiniz bile kullanmayın çok güzel tarifler var yapın dondurucuda muhafaza edin
Rules Drysrht zararlı canım organik satan yerler var ya oralardan tercih et yada kendin yap e bebek te de görmüştüm geçen dana ilikli kemik suyu
Efy Ben et suyu yada kemik suyu koyuyorum yemeklerine kendim haşlayıp sularını buz torbasına dolduruyorum çok pratik oluyor.
Rojdaa Hem kendim hem çocuğum için kullanmıyorum diyetisyenim söylemişti yemeklerinde kullanma zararlı diye
OncedenGurme Drysrht yetişkinlerin bile kullanmaması gerek. İçinde çok fazla katkı maddesi var. Faydadan çok zarar verir
Yamanikko Drysrht bence asla kullanmayın hatta kendi yemeklerinize bile kullanmayın.. ben evime ne bulyon ne hazır çorba hiçbir şey sokmuyorum. Zaten ne yediğimiz içtiğimiz belli değil bari bunlardan uzak duralım🙏🏻🌸
Serifeelifasel Drysrht canım kendin yap ben evime bile sokmam çok zararlı bişey bence onun yerine kemikli eti kaynatıp bardaklarda dondurarak difrize atıyorum çok güzel oluyor