Osmnn_457 Hanımlar pandemi yarıdmına e develten giriş yaptım baktım ödemeniz hazır diyor diğer yan kutucukta kapsam dışına çıktı yazıyor bilgisis olan yazabilirmi
Kumsal06 Osmnn_457 canım.kapsam disina cikti dedignde onaylanms paran yaticak demek oluyo eger sadece kapsam disi yazarsa onaylanmamstr .
Osmnn_457 Berenikom pandemi yazdım arama yerine orda aile yardım bilmem ne yazıyor pandemi yazan değil ora girdim baktım çıkmış
Osmnn_457 Kuzum2122 Sedonay hanımlar şimdi e devlete giriş yapin arama kısmına pandemi yazın ama pandemi başvuru çıkan yere girmeyin alt kısımda aile yardımı felan yazıyor ordan bakın
Jojoanne16 Osmnn_457 başvuru yaptıktan kaç gün sonra sonuç belli oluyor peki . Ben bugün başvuru yaptım da hiç birşey gözükmüyor başvuru yaptığım sayfayı da bulamadım
Jojoanne16 Jojoanne16 yani başvuru yaptığıma dair birşey çıkmıyor anlamadım herşeyi doldurup yollamıştım . Bi bakayım dedim yok anlamadım
Osmnn_457 Jojoanne16 bu faz için sanırım başvurmaya gerek yok resim atabilsem yardımcı olurdum googleden bi araştır canım
anneyimben_ Aysesirac05 Girilmiyor ki oraya çok yoğun.. bende de kapsam dışı yazıyor sadece ne demek oluyor bilginiz var mı 🙏