Kbratekin Yürüteç kullanan annişler var mı ben kullanıyorum parmak uçların da yürüyor yürütmeye çalışınca herkes yürüteç kullandığın için böyle diyor daha bebeğim 8ay 24 günlük sizce bu durum ilerde sorun olur mu tecrübeli annişleri bi göreyim 🤭☺️
Mom0911 Kbratekin bilmiyorum bunun ne kadar doğru olduğunu , ama bende yürüteçe koyuyordum . Yemek yaparken,lavaboya giderken, ev temizlerken. 13 AY 15günlükken yürüdü . Tam zamanında yürüdü bence🙂
serebro Kbratekin 7-7.5 aylıkken günde 10 15dk yurutece koyuyordum bir zararını görmedim. Uzun süre kullanmamak lazım ama bence bazen çok eğri büğrü duruyorlar. 12 ay 7 günlükken sürümeye başladı.
Giizzeemm Kbratekin yürütece koymam diyordum ama koydum 8 aylık 3-4 adım atıyor parmak ucuna da basmıyor bilemedim ya 🙄 ben zararlı diyordum ama kurtarıcım oldu
Yesillimon Kbratekin Ben kullandim baya oglum çok sevmişti😊ve hiç bir sorun da olmadi şuan 27 aylık..
Kbratekin Mom0911 vallaha bana doktor kızdı birde etrafımdaki inanlar iyide dediğin gibi iş yaparken WC giderken nasıl olacak kim ne derse desin yürüteç biz anneler için hayat kurtarıyor yoksa diğer türlü her işe yetişmenin imkanı yok 😩😁
Ada2020 Kbratekin ben de kullandım yürüteç ama çok vakit geçirmesine izin vermiyorsun orada çok zorda kalırsam tekim diye koyuyordum. Parmak uçlarında yürüdü hep . Benim kızım 11.5 aylıkken yürümeye başladı , şu an da da yürümesinde hala parmak ucunda yürüyor . Yürüteçten dolayı değil o her bebek yapıyor korkmayın geçiyor tam yürümeye başlayınca .
Mom8732 Kbratekin benim aldığım yürüteç 3 kademeli ilk koyduğumda en düşükteydi yere tam basıyor boyuna göre kademesini yükselttim bi sorun yaşamadık çok şükür