Minenur123 Kızlar adanada yasıyorum beş aylık bebeğim bar acaba artık kısa kollu tişört giydiysem usurmu daha erken mi adanada yaşayan anneler ne yapıyım sizce
Zekimurendebizigorecekmi Minenur123 İzmir’de çoktaaaan geçtik Adana da sıcaktır bence artık kaç derece ki eviniz şuan
Busra0102 Minenur123 10 gün oldu çıkartalı 2 3 gündür kalın askılı çıtçıtlı atlet şortla yatıyor dörtyol
Minenur123 Zekimurendebizigorecekmi üşür diye tereddüt ediyorum yaa asagi katta oturuyorum sabah ve gece saatleri serin oluyo öğlen iyide
Zekimurendebizigorecekmi Minenur123 Geceleri ince tulum giydir canım sende sabahları bence artık çok sıcak terletme bebeğini işçilik olmasın geç kısa kollulara rahatlasın çocuk :)
Durununannesi07 Minenur123 biz izmirdeyiz biz çoktan geçtik sadece geceleri uzun kollu giyiyoruz ve akşam üzeri serin olursa ince hırka giydiriyorum
Minenur123 Zekimurendebizigorecekmi üşür de hasta olur diye aklım cikiyo beş aylık bebek için erken değilmi
glll 2 aylık bebek için kısa kollu şort için daha erken mi acaba bugün kısa kollu giydirdim markete gittik akşam kustu tecrübeli anneler yardım edermisiniz biraz acemi anneyim de 🙈😂
Minenur123 Busra0102 ne kadarlık bebeğiniz peki ben üşür de hasta olur diye aklım cikiyo beş aylık bebek için erken gibi geliyo sizin bebiş ne kadarlk