Ayca_ogun1 Kızamıkçık aşısı yaptıran varmı , ateş yapıyor mu ? Birde sağlık ocağı aşıya gelirken kan tahlili de getirin dedimi ?
iki_prenses_annesi201 Ayca_ogun1 cnm 9 aylık oldgnda kan tahlili istiyorlr hastnden yaptırıp getiriyosnz bn öle yptım yalnız 9 ay aşısı 1 yşnda oluyormş sağlk ocgı bana öle ddi. Her sağlk ocgı faeklı tbi
tmmzysf20 Ayca_ogun1 bizde olmadı çok şükğr ve aynen kan sonuclarını telefondan ekran almıltım sonucları gosterdim soruyorlar geelişimi takip etmek için sanırım
Tugcelik Ayca_ogun1 geçen hafta olduk hemde menenjit aşısı ile birlikte. Çok şükür ateş falan yapmadı bizde ve evet kan tahlili sonuçlarını da istemişlerdi götürdüm onu da.
Ye2020 Asi takviminde 9. Ay asisi görmedim ben dediğiniz asi 1 yaş aşısı olmasın. 1 yaşında KKK aşısı var
bala86asel Ye2020 kkk aşısını sağlık ocakları sanırım 9. Aya çekmiş isteğe göre yapıyor banada sır doktora ona göre yapalım dedi
Ayca_ogun1 Gorkeminannesiii bir arkadaşımdan istemişler bende acaba bana söylediler unuttum mu diye tereddüt yaşadım bazen çocuktan herşeyi unutabiliyorum , o yüzden emin olmak istedim .
Ye2020 Gorkeminannesiii ben internette asi takvimine baktigimda göremedim 9. Ayı bir yaşında gördüm KKK aşısı diye belki degismistir sistem biz daha 5 ayligiz
Ayca_ogun1 Tugcelik biz menenjit aşısıni 5. ve 7. Ayda vurdurduk hiç ateşi olmadı şuana kadar hiç bir aşı ateş yapmadı inşallah buda yapmaz
Gorkeminannesiii Ayca_ogun1 yok yok ateş yapmadı bizdede ama her bebek farklıdır kızamık salgını arttıgı için 9. Aya çekmişler