Ak5454 Eylemalya16 ilk bebegımde neler çektim kan doluyordu agzına 2. Bebeğim 40 günlük gümüş kapaktan allah razı olsun basından beri kullanıyorum cok memnunum kesınlkle tavsıye ederm
Ssoo2019 Eylemalya16 bende 9 günlük anneyim göğüs ağrısından emziremiyorum 😔krem de aldım kullanıyorum ama bi işe yaramıyo maalesef
isimsizbiranne Eylemalya16 doğumdan iki hafta önce kadar lansinoh krem kullanmaya başladım 10 gün oldu doğum yapalı çok şükğr yara olmadım hiç bir gün sürmeyi unuttuğumda günün sonuna doğru emerken acımaya başlıyor sadece emdikten sonra sürüyorum tekrar hemen bidahaki emmeye kadar baya geçiyor acısı kesinlikle tavsiye ederim 10ml olandan alsanız bile yeter mercimek kadar alıp sürüyosunuz sadece uç kısıma
Seda321 Ssoo2019 fito krem sürdüm ben yarayı hızlı geçiriyor tabi bebek emince tekrarlıyo dayanıcaz bacım çözüm yok
Tceylnn Kremler asla işe yaramıyor kullanmadığım krem kalmadı ta ki gümüş kapağı alana kadar hiç açık yara olmadan gümüş kapan alın bence yapamdan allah razı olsun kanlar akıyordu benimkinden çok şükür geçti yaralarım hala çıkaramıyorum iyileşti korkumdan
Ssoo2019 Tceylnn yaa size zahmet hangi marka aldınız ve fotoğrafını paylaşabilir misiniz rica etsem gerçekten ağlayacak duruma geliyorum ağrıdan dayanamıyorum
Almila1512 Eylemalya16 hayırlı olsun balım allah analı babalı büyütsün bende çok çektim o ağrıdan yanlış pozisyonda emzirmeyle alakalı bi ağrıydı benimki doğru pozisyonu bulana kadar baya uğraştm. Bi araştır sende belki emzirme pozisyonunla alakalıdır. Bide lansinohun kremini dene istersen o da iyi geliyor ağrıya yaraya falan
Almila1512 Eylemalya16 bide yaralarım südyen takınca geçmiyordu sanırım hava almadığı için geçmiyordu evde kaldığım sürede hep südyensiz ince tişörtlerle gezdm onunda baya faydası oldu bana
Almila1512 Eylemalya16 seni çok iyi anlıyorm evde tek kalabiliyorsan yada imkanın varsa biraz hava almasını sağla bende göğüs yarasıdır ağrısıdır çok çektim hatta emzirmeye başlamadan ağlayarak dua ediyodum acımasın diye. Sonra hava almasını sağladım krem falan sürdüm pozisyonlarını araştırdım öyle öyle geçti.
Durununannesi07 Eylemalya16 Benim göğüslerimde dozlar gibi olurdu ben hep lansinoh kullanırdım 5 10 dakikaya sızlamam geçerdi birde süt pompasıyla destekle bence
Eylemalya16 Almila1512 teşekkür ederim canım bende takmıyorum artık sütyen evdeyim sürekli zaten kremlerimi sürüyorum geçer zamanla umarım
Tceylnn Ssoo2019 bende öyle ağlıyordum yaradan kan akıyordu 1 haftaya yara tamamen kapandı ve taktığım anda fayda gösterdi e bebek markasından aldım mutlaka alın lütfen acı çekmeyin boşuna bana teşekkür edersiniz. Resim yüklemeyi bilmiyorum ama e bebek mrka baby plus sanırım