Emosmeva 123456 evet korunuyoduk bazen geri cekilme bazen przrvtf hamile kaldim kziim 3bucuk aylikken suan 6 aylik hamileyim.
Minnaktivtivimmmm 123456 Ben değilim ama spralle hamile kalan teyzem prezervatifle hamile kalan ikinci teyzem kordonları bağlattıgi halde hamile kalan komsum hapla hamile kalan akrabam daha sayimmi bilemedim 🤷♀️ yani tek garanti yumurtalıkları aldırmak oda kimsenin isteyeceği bir durum değil
Firdevs34 123456 ya tam da böyle bir post açmak istiyordum ama çekiniyordum nasıl olcak bu iş ya hangi marka prezervatifle korunmamız gerekio spralmi hap mı napmalıyım yardımcı olun cok korkuyorm korkudan ilişki yaşıyamıyorm
tostikinannesi 123456 Bizde eşim kondom, ben de hap kullanıyorum.Tek korunma garanti olmuyor bana göre🤣Ama sadece hap da kullanılsa kalınmaz da ,ben biraz garanticiyim😂😂
MayneymisAltintop Vallahi burda her şekilde korunup hamile kalanı gördüm. Spirali kayanlar, prezervatifi yırtılanlar. Sanırım birtek düzenli ilaç kullanıp hamilr kalanı görmedim. Açıkcası o yüzden bende hemen hapa başladım. Aklınızda tereddüt varsa hemen bi ertesi gün hapı alın
MayneymisAltintop Taftafgiller zaten emzirirken kullanılan tek bir hap var cezeratta. Doktorum önermişti.
Azizarifim Emosmeva benim de oglum 3 aylik gecen ay bizdede kondom yirtildi test aldim ama sabh yaptim temizdi az once baktim biraz pembe olmus ama esimle arkadasim abartma yok pembelik diyolar kafayi yicem
TUBA06 Emosmeva geri çekme yönteminde erkeklerde prostata neden oluyomuş bilginiz olsun üroloji de hemşirelik yapan biri soyledi çoğu ondanmış
Glyykt TUBA06 emziren anneler icin ayri bi hap var cerazette diye onu doktora görünmen lazım cnm bide kilonun fazla olmaması gerekiyomus vermeleri için kilo yapiyomus ilaç
TUBA06 Minnaktivtivimmmm rabbim verdikten sonra her türlü veriyo desene baksana her türlü korunma yönteminde kamile kalmışlar bizim komşuda hep spral taktırdı aynı zamandada hap kullandı sprale güvenmedi ne olur ne olmaz diye her ikisini yaptığı halde hamile kaldi 😁😁
tostikinannesi Minikbalinannesi Teşekkür ederim.Çünkü doktorum kondom delik çıkabiliyor dedi🤣Eyvah eyvah!!