Sahraligunler Bebeğim 19 günlük sırtını saatlerce ovsamda ağzından gazini çıkarmıyor ne yapmam lazım dik tutup omzuma alıyorum avuç icimle yavaş yavaş vurup ovuyorum ama nafile sizce başka nasıl çıkar
Utkucan Sahraligunler eline kavis aldır canım yani avuç içi böyle boşlukta kalacak şekilde vurduğunda pat pat ses çıksın öyle yavaş vurursan o gazın çıkması imkansız
Sareeninannesi Sahraligunler koy göğsüne sırtına pat pat vur bi kaç defa anında çıkıyo canı acır diye hafif hsfif vuruyosun eminim ama öyle gaz çıkmaz bebek hemşiresi pat pat vurup 2 dk da çıkartıyodu hemen ustası oldum anında çıkartıyorum
Sahraligunler ElifOkay Ayferdemir Utkucan Seymao Allah hepinizden razı olsun çok teşekkür ederim heosini deniycem
Sahraligunler Sareeninannesi vurdukça korkuyor yavrum kıyamıyorum galiba ama sert vurucam çıkması için mecbur
Mirayse Sahraligunler sırtına koy avucunu cukur yap vururken bosluk kalcak parmak uclern ve avcınun alt kısmıyla vurcaksn sadece ortası değmiyecek. Vururken ayaktaysan asağı yukarı gibi sallanabilirsin. Bir kac defa vurup bir kaç defa diresel hareketlerde oniv sırtını o sekilde devam et cıkıyor genelde.
Sareeninannesi Sahraligunler normal sertlikte hızlı hızlı vur çıkarır hemen korkma bişi olmaz bizimki alıştı artık pat pat vurayım istiyo 😂
Doga23 Sahraligunler başını biraz omzundan düşür midesi tam omzuna denk gelsin mide sıkışmalı ki çıksın, yukarı dogru pat pat Bi tık hissedilir vur ve bez bitiminde dairesel hareketlerle ov🥰