Furug Kizlar 20 ayligiz sleepynin külot bezi 6 no sıkmaya basladi 7de külot bez bulamadil.sleepy cirtlisida geciriyor.var mi onerebileceginiz? Babyme kullananlar var memnunlardi..onda da 7 yok ztn buyuk mu olur bilemiyorum resmen 7no bez bulamadik 🤭🤣
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Furug Evy baby 6 no kullanabilirsiniz kalıp büyük kaç kilo? Ve adet fazla içinde rahat edersijiz :)
sevimeyuboglu61 Elifim46 16 kilo oğlum 28 aylık oğlum aynı sorun bende de var , 18 aylıktan beri 6 numara külot bez sıkıyor
Furug sevimeyuboglu61 yaa bugun izden yara yapmis kenarlari cok canim sıkıldı birde kuculdukce sizdirma oldu ustten ama bez mi yok 7 no anlamadm ben
sevimeyuboglu61 Furug evet 7 nosu yok, ben de cırt cırt kullanıyorum 6 ama o da geceleri sızdırıyor arda
Furug ElifOkay henuz iletisim kuramiyoruz..surekli anlatiyorum ama pek beni tınlamiyor ilgisini cekmiyor biraz daha en azindn bir kac ay daha gecmesini bekliyorum
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Furug Çok memnundum olur poposunada. Biz bezi bıraktık artık. :) 6 noya kadar kullandım. Evyaoshoptan aldım. Beyaz paket mavi mor yazılı
AtlasAysegul Furug valla biz de yaşıyoruz aynı sorunu. Benşm ufaklık ince bir bebek ama 6 no bile bazem sıkı gibi oluyor. Ama parası yüksek maalesef tek rahatsızlık vermeyen prima🤷 Çok esnek ve incecik. Normalde ben de sleepy kullanıyorum ama akşamları prümaya geçtim