Hayrunnisa0402 Benim 3 aylık bir kızım var. 2 gündür idrarda azalma var. Önceden bezini günde 4-5 kere dolu dolu alırken şimdi çok az idrar alıyorum. Böyle bir durumla karşılaşan var mı? Ne yapmamı önerirsininiz?
ilkgozagrimmmm Hayrunnisa0402 Biz 8 buçuk aylığız. Bizdede 2 gün öyle oldu ve idrarı koyu sarı oldu hatta post açmıştım. Dün doktora gittik sıcaklardan dolayı olmuştur su ver dedi . Birde ben oruç tutuyordum oda etkilemiştir dedi.
ErkekkAnnesii Hayrunnisa0402 doktora götürün mutlaka sizi en iyi bilgilendirecek doktordur ama yetersiz besleniyor olabilir doymuyordur belki anne sütü alıyorsa mama takviyesi gerekebilir belki ama gene doktorunuza sorun başka bişeyde olabilir belki
ErkekkAnnesii Hayrunnisa0402 yok yetersiz geliyor olabilir kilo alımı nasıl eğer kilo alıp çişi azsa belki pipi kısmıyla alakalıdır ama eğer kilo alımıda az çişide azsa büyük ihtimalle sütünüz yetersiz geliyordur siz gene bir doktorunuza sorun çünkü ablamın oğluda öyleydi kilo alımı azdı sütü yetmiyormuş ağlamasıda yoktu mama takviyesi yapıldı
Alpbebek2 ErkekkAnnesii kaç gram alıyordu acaba bu bilginiz varmı çünkü 500 gram.alirsa doyuyor demek oluyor ve benimde bebeğim dolu dolu hiç yapmıyor bezini bezde sarı renk yeşil oluyor o kdr ağır değil yani bezi emmiyorda aç olan bebek sürekli emmek istemezmi
ErkekkAnnesii Alpbebek2 ne kadar aldığını bilmiyorum canım ama doktoru 1 2 kez ver demişti 2 kez veriyordu sonra 1 e indirdi şimdi tam vermiyorda artık mama anne sütü yetiyor çok şükür oda 3. Ayına girecek ama öyle ağlaması vs yoktu o yüzden dedim doktoruna sorsun diye her bebek bir olamıyor
Hayrunnisa0402 Bebeğim kız :) bu 2 gündür bu sorun var bizde ve sürekli kakasını yapiyor çiş yok kaka var yoksa kilosu iyidi ama bu 2 gündür böyle olması tuhafıma gitti
Tubafadime Hayrunnisa0402 canim havalar çok sıcak ve idrari kuruyordur. Benim kızın onda çok yoktu o aylarda. Kilo alımında iyiydi. Hatta sütüm yetmiyormu ki diyordum. Ama alıyordu. Genede icin rahat etmiyorsa bi doktora götür.