Melekper Arkadaşlar kızım 21 Aylık memeyi bıraktırıyorum fakat göğsüm çok şişti inmesi için neler yapabilirim ifkirlerinize ihtiyacım var…
Cikomel Melekper merhaba benim kızımda 21 aylık henüz kesemedim banada fikir olur :) nasıl kestiniz acaba ?
Melekper Cikomel Benim kızım gece cok emdiği için artık vakti geldiğini düşünüyorum. Aslında içim içimide yiyor ama😔 geceleri cok ağlıyor henüz alışamadı..
Cikomel Melekper 3 gecedir vermiyorum bende gece uyanınca su veriyorum sabah olmadı daha sabah olsun vericem diyorum biraz ağlıyor uykusunu açamadığı için uyuyor ama gündüzde sürekli yapışıyor özellikle evdeyken gerçekten çok zor :(
aykoz_ Sadece rahatlama saglayacak kadar elle sagmalısınız fazlasını sagınca salgılamaya devam edecek cunku. Bide soguk lahana cok söyleniyor . Bende uc gün oldu keseli ama agrımadı süt kalmadıysa demek:)))
Melekper aykoz_ benimde bugün 3.günü ediğdiniz gibi az sağıyorum zaten ama aşırı şişti ve sızlıyor lahanayı ednem bugün
Ceren12fln Melekper canım asla sağma sütünü kesilmiyor bende sağiyordum aciyo die sonra biraktim 1 gün cok acidi ve hemen kesildi