Sbl40 Kızlar kanguru almayı düşünüyorum hem bebeğim için hem benim için rahat kullanışlı bişey olsun istiyorum kullanıpta memnun kaldığınız bi marka model varmı
ErkekkAnnesii Sbl40 babyHope kullanıyorum bende her yöne çok da memnunum oturma aparatıda var isterseniz çıkarabiliyorsunuz da
Sbl40 Ecml33 hmm anladım canım ozaman sıkıntı yaratır malum önümüz yaz bide bebeğimin cildide çok hassas tere gelmiyo hiç hemen isilik oluyo
Seyma_29_ Ecml33 evet bi terletme yapıyor ama bebeği değil tabikide. Birde ben yapı olarak zaten çok terleyen bi bünyeye sahip olduğum için aman aman ekstradan bir terletme yapmadı
Sbl40 haziranin25i haziranin25i anladım canım çok terletiyor yazmış arkadaşın biri sendede öylemi malum önümüz yaz haziranin25i
Yamanikomm haziranin25i tek başınıza takıp çıkartabiliyomusunuz bende almak istiyorımda birde kaç aylıkken kullanmaya başladımız benim bebeğim yenidoğan pek xesaretim yok açıkcası
Elay30 Sbl40 solomombaby kullanıyorum çok memnunum terletiyor ama bebeği değil beni. Oda bebekle yapışık gezdiğim için.
Sbl40 Yamanikomm araştırdığım kadarıyla 3 aydan sonra ama yenidoğan aparatı olanlarda var ama dediğiniz gibi bende alcam ama daha küçük bebeğim ne zaman kullanmaya başlayabilirim bilmiyorum
haziranin25i Yamanikomm evet çok rahat bebeğimin 40 i çıktıktan sonra kullanmaya başladım. Her yöne kangurular yenidogan içinde uyumlu
Carolina Sbl40 iklime göre al. Ben Antalyadayım yazın burda buharlaşıyoruz. Letgodan alacaktım alacağım kadın yazın takabilecek misin dedi. Vazgeçtim. Bebek pişer durmaz yani.
haziranin25i Sbl40 benim aldığım yenidoganlar için de uyumlu on kısmı cırt cırtlı bebeğinizin poposuna göre ayarlayabilirsiniz ve yeni doğan oturma yastığı da var