Miniminianne Henüz erken biliyorum 🙈 yaza ailece tatile çıkacağız oğlum bir buçuk yaşında olacak. Otel ve yol için neler tavsiye edersiniz ben bunu almıştım çok işime yaradı iyi ki almışım dediğiniz vs gibi. Mayoyu sadece şort olarak mı almalıyım yoksa tulum gibi olanlardan mı iki tane alsam yeterli olur mu? Güneş kremi tavsiyeleriniz neler? Kendi aracımızla gideceğiz ve 7-8 saatlik bir yolculuk olacak oğlumun huzursuz olmaması için neler yapabilirim çünkü araç yolculuğundan pek hoşlanmıyor 🙄 Kısaca tatil konusunda hiç tecrübesi olmayan ben ve benim gibi annelere yardımlarınızı bekliyorum 💐🤗♥️
2melek1anne Miniminianne bizde ikiz kizlarimizla gidicez temmuzda 10 aylik olacaklar bende surda bekliyim fikirleri 😅😍
Miniminianne Acemi_ogretmen_annee Evet bu da beni tedirgin eden şeylerden biri. Revirinin olması, bebekler için uygun alanlarının olması, yiyecek meselesi, sahilinin durumu vs vs daha önce tecrübe edinmiş annelerden yararlanmak lazım 🤭🙈
Miniminianne Serene tecrübesiz anneler olarak toplanıyoruz da hiç tatil tecrübesi olan yok galiba 🤭 bekleyelim bakalım bir anne bizi aydınlatacak inanıyorum ben 🥰
Acemi_ogretmen_annee Miniminianne aynen öyle bir silsile içerisindeyim denize sıfır bebek dostu konforlu ve biraz da uygun uçakla gidebileceğimiz bi yer arıyorum bende..