Kereminannesiii Demetbulut haftaya tam kapanma olabilirmiş diye duyum aldık bizde yani her şey kapalı olacak şekilde hakkımızda hayırlısı
1minikannesi Demetbulut oğlum doğdu teyzesi daha göremedi ve anneannesi, dedesi filan o kadar az görebildi ki onlar görene kadar koca çocuk olacak sanırım.
Demetbulut NukleerBaslikliKiz Antalyanin bi haber sitesinde okudum 😕 valla bunu da yaparlar hicye sasirmam
Demetbulut 1minikannesi aynen öyle dayisi hic gormedi annemelr hergun goruntulu konusarak goruyorlar … valla 4 duvar arasinda buyuyor cocuklar .. cama cikip yoldan gecene bagiriyo dede dede diye
Babybloom 1minikannesi 8 aylık kızım ve babaannesi daha bir kez gördü🙄 kızım dünyayı 6 kişiden ibaret sanıyor olabilir🤣
1minikannesi Demetbulut bizimde öyle her gün görüntülü arıyorlar. Göremeden koklayamadan büyüyor yavrumuz diye üzülüyorlar
Demetbulut Ikrazumra19 sende bozulacak sinir kaldiysa iyi 😂😂 artik bozulacak bir sinirim bile yok o derece
Demetbulut Kereminannesiii bizim millet yine gezecek bi bahane bulurda cikar en kotu ihtimalle firina gidiyorum ekmek kalmamis derler 😂😂
Ceyo0666 Kereminannesiii keske nerde 17 gun calisma izinleri aldi herkes esim de dahil zor yaparlar tam kapanmaui
1minikannesi Ikrazumra19 aklımın iplerini saldım gitti ya😅 kışlıklarımı kaldırmadım daha nasıl olsa dışarı çıkmıyorum diye😂😂😂😂