Mom622626 Az önce iftar yaparken benimki tüm tuzluğu ağızına döktü 😩😩 arkasından kustuda zaten ama yinede hastaneye gitmem gerekir mi?
pogacayanakli_aylamm Mom622626 canım doktorsitesi diye bir sayfa var. Nuran gürses var. Internet üzerinden mesaj atıp doktora sorabilirsin. Büyük ihtimal yarın sana cevap verir.
Mommysharkdoodoodoodoo Bol bol su içirin 🥺 ay zehirlemez ama tansiyona zarar eder mi bilmiyorum bir de böbrekleri çok yorar yine de bi doktorunuzu arayın varsa
Omom Mom622626 bir iki gün bol bol su içirin sıvı gıdalar tükettirin. Zehirleyeceğini sanmıyorum zaten kusmuş da böbrekleri yorulmasın
Mommysharkdoodoodoodoo Mom622626 kız ağlamadı mı hiç ayyy kıyamam ya benimki çoktan dili dışarda sil anne diye bana söverdi 🤣🤣🤣 bücüre bak sen ya kustuysa bişey olmaz da serin sulu bişeyler içir bari limonata falan
Mom622626 Mommysharkdoodoodoodoo yok ağlamadı direk kustu zaten, ayy nasıl oldu bilemedim birden kaptı döktü ağızına hepimiz şok olduk masada.
Mommysharkdoodoodoodoo Mom622626 🙄 napcaz biz bu çocukları benimki de patatesi ketçaba bulayıp sadece ketçabı yalıyor 😁 canı çekmiş annesi
jap Mommysharkdoodoodoodoo salatanın suyuna ekmek banıp ekmeği ısırmadan suyunu sömürüyor benimkide 😂😂
Mom622626 pogacayanakli_aylamm yarin kendi doktorunada soracağım, iyi şuan birden panikledim kusunca.
Mommysharkdoodoodoodoo jap keşke sadece suyunu içse ona da razıyım oğlum çok seçici ve ön yargılı yemek konusunda
jap Mommysharkdoodoodoodoo zorluğunu tahmin edebiliyorum. İştahsız dönemi oldukça arttı kızımında. Gerçekten çıldırma noktasına geliyo insan