Emelrfra 22 günlük bebeğim ağlamıyır ama uyumuyorda gaz sorunu yok karnıda doyuyor ama uyanık sallanmk isstıyor sallmynca agkıyor aynı durumda olan varmı ne yapmalıyım uyuması için
Meteveberna Emelrfra benim oğlum da öyle maalesef 25 günlük hiç susmuyor saatlerce uyanık ve ağlıyor karnı doyuyor gazı çıkıyor ama yine de bağırıyor ağlıyor sebebini anlayamadım gitti. Ne yapacağımızı şaşırdık
nesliymm Emelrfra youtubedan nebe suresını ac dinlet hmn uyuyo cnm uyumayan bebeklere kesın çözüm https://youtu.be/R1VV6dPXRbw
MTkutay Emelrfra karnını sar canım karnı agriyordur karanlık bir odaya geç uyutmaya çalış ilk günler oluyor öyle büyüme atağı yasiyor olabilir
NurR Emelrfra canım iki kaşının ortasındaki yere aşağı yukarı masaj yap gözleri kapanıyor yavaş yavaş
Emelrfra Meteveberna of ya ne yapmamız gerekşyor acaba karnını doyırdum gazını cıkrttım uyuttm 15dk uyudu geri uyandı sallıyorm tekrar uyku bozukluğu var resmen ne yapcağmı bende şaşrdm
MTkutay Meteveberna Canim karnı ya da kulağı agriyordur. Karnı agriyinca uyumaz bebekler karnını sar guzelce sıcak tut karnını ve yarım kundak yapmaya çalış uyur insallah
Meteveberna Emelrfra inanır mısın bilmiyorum ama nazar da olabiliyorlar canım bi oku üfle istersen rahatlar kuzucuk
Dengenc Daha çok ufaklar yavaş yavaş huy değiştiriyorlar benimkide 23 günlük ilk haftalar bi yatırırdım fix 3 saat yyuyordu kurulu saat gibi uyanıp emip yatıyoru şimdi 3 saat uyutmaya çalışıyorum ve bunsüre zarfında sürekli emmek istiyor. Kendimi sütaş ineği gibi hissediyorum 🥛🥛🥛
Emelrfra Dengenc inşallah hemen büyürler uykusuz gecelerimiz sona erer 😌🙏🏻 Bu arada memede ne kadar emziiryorsnz
Gulayy Emelrfra valla bizimki yarım saat en az beyimiz memeyi bırakmıyor uyusa bile şaştım kaldım 23 gunluguz
Dengenc Emelrfra walla bazen yarım saat duruyo bazen 40 dk bazrn 10 dk keyfine göre belli bi süresi yok geceleri genelde az duruyo uykusu oluyor çnkü
Oglusbora Kızlar yenidogan bebekler en fazla bi saat ayakta kalıp uyuması lazım en azndan kırkı cıkana kadar