Yusufali06 Gizemhzl teşekkür ederim bunu bnde bulmuştum ama gaziden randevu almak istiyorum ben oranın numarasını biliyor musunuz bulamadım ni türlü 🤷♀️
Gizemhzl Yusufali06 gaziden muayene almadıgını duydum ayrıca hastanenin telefonda randevu verdiginide sanmıyorum. Mesela serhat beye erken saatlerde gidip ödeme yapıp sıra bekliyoruz.
Bsk13 Merhaba. Reflü olan böbrek mi fonksiyonunu kaybetti? Ona niye müdahale etmemişti doktorlar. Benim kızımda da aynı sorun var o yüzden soruyorum. Böbrek genişlemesi var
Alparslannnm Gizemhzl ameliyat oldunuz mu acaba bizde 20mm ameliyat olucaz fonksiyon kaybediyor böbreğimiz
Gizemhzl Alparslannnm 15 mm di kızımın AP çapı ama önemli olan parankşm kalınlığı inceliyordu ciddi derecede. Biz açık ameliyat yaptırmadık bebek ne kadar küçük o kadar zor ve nüks oranı fazla olur dedi doktorumuz. Bu yuzden stent takıldı( idrar deliğinden girilip takılıyor kesi falan olmadı) 3 ay kalmak üzere. 3 Eylül’de stent çıkarıldı stentle kanal genişlemiş olabilirmiş fakat yüzde 10 ihtimal yani çok düşük. En azından zaman kazanırız dedi doktorumuz kızım aynı zamanda prematüre. Kasım ayında çekilecek sintigrafi sonucuna göre açık ameliyat olması gerekebilir.
Alparslannnm cilek34 merhaba bizde Berk beye takipliyiz up darlık ameliyat dedi sizin son durum nedir
cilek34 Alparslannnm ameliyatımızı olduk çok şükür her şey yolunda Berk hocadan aşırı memnunuz antibiyotik kullanıyorduk kestik birdahaki kontrolümüz Şubat ayında umarım bi an önce şifa bulursunuz 😇
Alparslannnm Gizemhzl bize de stent takılıcaktı ama olmadı Ankara’ya götürdük bebeğimizi oradaki dr taktırmayın enfeksiyon riski yüksek oluyor demişti sizde oldu mu
Alparslannnm cilek34 bizde cuma günü olucaz Berk hoca yapacak ve çok endişeliyim kesi yeri çok muydu bebeğinizde özelden bilgi almak isterim işleyiş nasıldı iyileşme süreciniz nasıl oldu yardımcı olup beni rahatlatırsanız çok sevinirim rabbim şifalarını versin hepsinin ❤️
Gizemhzl cilek34 merhaba ameliyat oldunuz mu ? Oldursanız Nerde oldunuz deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz
Alparslannnm Gizemhzl bizde Berk burgu hocaya gidiyoruz şimdi tekrar cuma günü gidicez ameliyat icin oğlum daha 2 aylık insallah kolay atlatır.
Gizemhzl Alparslannnm insallah şifa bulursunuz.bizimde süreç karıştı. bizde kendisine gitme fikrindeyiz. aklımızda birkaç isim daha var. Berk hoca nasıldır,merde muayeneye alıyor, ameliyatı nerde yapıyor hatta ücreti nedir ?kısaca bilgi verebilir misiniz
Alparslannnm Gizemhzl Ankara tıpta Prof dr kendisi haftada iki gün fakültede muayene alıyor diye biliyorum biz sıra bulamadık özel muayenehanesi var hastanede yardımcı oluyorlar adres ve Fiyat bilgisini eşim almıştı bi bilgim yok ama ameliyat ücreti oluyor tabii ki
Alparslannnm Gizemhzl ameliyat fakültede oluyor ama Berk hoca insanı rahatlatıyor intagramdan takip edebilirsiniz kendisini
Gizemhzl Alparslannnm develtteyse çok tutmaz biz 3500 gibi bir şey ödemiştik .bende daha iyi otelcilik hizmeti alabilmek adına aslında özelde yaptırmayı düşünüyorum bu yüzden de koru cukurambar Yusuf kibar olabilir mesela. Esasen Berk hocanın yaklaşımları nasıl neden onda karar kıldınız bunları merak ediyorum. biz birkaç ürologla daha görüştürüğümğz için karar veremiyorum.
Alparslannnm Gizemhzl bizi daha önce Adana çü nefroloji takip ediyordu orda 17 günlükken ameliyat yapalım diyince biz direkt olarak bir gecede internetten araştırıp gittik Google yorumları okuyup Berk hocaya ulaşım sağladık açıkçası bi muayene olursanız eğer ankarada tanıma şansınız olur. Hastanede özel odalar mevcut biz önceki sünnet işlemimizde orda kaldık
Gizemhzl Alparslannnm evet onu sosyal medyada görmüştüm doktorrakvimi yorumlarımı da incelemiştim insallah sizden hayırlı haberler alırız bu süreçte. Benim kızıma haftaya birde voiding çekilecek. Kasım ayında da sintigrafi çekilecek omun sonucuna göre muhtemelen ameliyat kararı cıkıcak yalnız üreteri nerdeyse komple dar bunyuzden iyi bir up darlık ameliyatı adayı değil : kızımın süreci çok daha çetrefilli olcak bizim doktorumuzun görüşü bu şekilde. Bizde Serhat gürocak’a gidiyoruz. Üni de alıyor hastaları. Çok yoğun zaten doktorrakviminde 120 ye yakın 5 yıldızlı yorumu var. ama bu yoğunlukta 1 aaatten fazla görüştüğümü bilirim. minimum yarım saat sürer muayenesi. siz çıkana kadar konuşur. Aradığımda rahatlıkla ulaşabiliyorum. Özel muayenehanesine gittiğim nefroloğun sekreterine bile ulaşamazken Serhat hoca hep ulaşır asistanlarını gönderir fln böyle artıları var. Ama konu çocuk olunca insan çok endişeleniyor
Alparslannnm Gizemhzl evet tabiki suan çok endiseliyim ameliyat nasıl olacak nasıl geçecek insan evladı olunca şaşırıyor. Bizde voiding ve sintigrafi çektirdik sağ böbrek fonksiyonumuz azalmaya başlamış zaman kaybetmeden böbreği rahatlatmamız lazım dedi idrar kanalını açığa çıkarıp bi süre idrarını burdan yapacak şekilde ayarlanacakmış inanın şuan ne gecem ne gündüzüm belli aklımda sadece nasıl olacak evladımın canı ne kadar yanacak nasıl geçecek bynlar var insallah kolayca atlatırız rabbim hepsine şifalar versin