[silindi] TospikOglusum direk o takımı iade et faturaya not düşüp tekrardan sipriş et iade ediyolsr gönderdiğini. Ztn bana öyle olmuştu böyle yaptm
Minimalhanim TospikOglusum ulaşırsın ya benim geçen 5 dk da bağlandı çok güzel ilgilendiler sipariş verirken hata veriyodu düzeldi gogle da ki numaradan aradım ben
TospikOglusum minibiranne degistiryolar onu biliyrm.ki.sitede faturası mevcut zatende ürün eksik takımın altı yok🥴🥴yani yasak bitince onu mağaza temin eder mi onu merak etmiştim🤔🤔
balkabagianasi Elifim46 ürün temiz ise değişim yapılıyor mübarekler bazen öyle kokmuş ürünleri getiriyorlar ki onlar değişmiyor eğer ısrar ederlerse tüke ye gönderiliyor 🥀
TospikOglusum balkabagianasi bugün geldi 4te kargo tişörtün etiketini çıkarmadım ki şortu yok napim tek tişörtü ki asla giydirdigim yada giyindigim hicbiseyi geri götürmem canm
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi TospikOglusum lcw online profile tıkla yardıma gir. İletişimden ister ara, istersen wp üzerinden iletişime geç. Lcwaikikinin müsterisini madur ettiğini hiç görmedim. İlgileneceklerdir. Çok yoğun şuan olabilir böyle aksaklıklar :)
TospikOglusum AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Sitesi inik bende ozman whatsaptan yazayım yada sesli mesaj göndereyim canm👍canm zaten çok çok iyi oldukları için hep ordan aliyrm bebeğime ki kendime ve esimede çok alırım yani
balkabagianasi TospikOglusum öyleyse hiç problem etmeyin zaten bakalım ne gibi bir dönüş yapıcaklar umarım eksik parçası bulunabilir 🌸
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi TospikOglusum Evet kendinuygulamasından iletişime geçin. Hrrkes evde alışveriş yoğunluğu çokmuş lcwakikinin. :)
balkabagianasi TospikOglusum ne demek eğer farklı bir sorun olursa beni bul her türlü konuda yardımcı olurum 🧡🚶♀️
TospikOglusum balkabagianasi cnm çok saol gerçekten🙏🌺dediğin numarayı aradım ve ulaştım adıma form doldurdular depodan bana ulasilicakmis👍
Lacivert TospikOglusum benim basıma geldi sonrasında hediye çekş verdiler. Gecende kendime pantolon aldım aynısından iki tane yollamıslar söylemesem haberleri yoktu😀 ben tabi aradım yolladım birini birde bunun için indirim verdiler
TospikOglusum Lacivert indirim olayı saheneymis👍😁bende sonunda ulaştım bakalım depo dönüş yapacakmış cnm
TospikOglusum AyPerisiVeGokPrensininAnnesi çok teşekkürler ulaştım bakalım depodan bilgi verilecektir👍🤗💞