Woody Bu Tarz ürünlerin reklamının yapılmasını, doktor kontrolu olmadan kullanılmasını, recetesiz satılmasını kesinlikle dogru bulmuyorum. Kullanmayı düşünen varsa önce doktora danışmasnı öneririm 🤷♀️
beyazgelincik Woody inan biz kaç dr a gittik özel muayenesinden prof una anlatamam hepsi güldü gecti bu tarz ilaclar verdi ilaç yazanda hicbir dr ne yasadigini anlamiyor maalesef ve ben bittim psikolojik olarak uykusuzluktan keza kizim da öyle iyice yüzü zayifladi ki atarax vermişti dr o bundan daha ağır bu bitkisel en azindan.yani gercekten yasayan biliyor bu durumu 🤷♀️
Mom34743 Bsrsn 20 çok değil mi canım doktor mu söyledi 🥰 bana eczane 5 damla verebilirsin demişti 1 yaşında benim bebeğimde. Hiç fayda etmedi
caffemacchiato Bsrsn 4 tane eczaneye sordum hic biri ne oldugunu bile bilmiyordu, nerden buldunuz acaba
Karakayasveet05 Bsrsn 6 aylık bebegede oluyomu ya gece 4ekadar uyumuyo çok yorgunum hiç dinlenemiyorum gün içerisinde uyuyum desem çocukların ödevleri kaliyo
turansmom Karakayasveet05 Ben 6 aya girdigimiz gün kullanmaya başladım şuan 6 ay 12 günlük düzene girdi