leynanin_pembemantosuu nazlieylul bebelac 2 kullanıyoruz aptamil 2 kullanıyoduk maddiyattan dolayı bebelac a döndük
nazlieylul Selinglr bende bebelac gold nutrikonfor kullanıyorum ama bebeğimde beşinci aydan beri birden gaz problemi başladı mama değiltirip denicem gaz damlasını değiştirdik ama hala gaz oluyo
Selinglr nazlieylul anti kolik biberon alsan aslında bır nebze daha ıyı oluyor bide almazsanda mamayı calkalama kaşık ıle karıştır
nazlieylul Selinglr ikiside mevcut bu zamana kadar hiç çarkalamadm hep kaşıkla karştırdm biberonum avent anti kolik 🤷🏼♀️
NeMeDe Bebelac gold kullanıyoruz 8. Ayına girdi ilk kez kullanmaya başladık mamayı takviye amaçlı. Size sorum şu ki kızım biberonla içmiyor reddediyor bende yoğurdun, yemeğinin içine koyuyorum bu şekilde kullananınız var mı fikir almak istiyorum?
Aselliko NeMeDe bence olmaz çünkü yoğurtun içindeki suyla mama çözülmez Allah korusun belki bagırsagini filan tıkar üstünde bile su öleceğini aynı kullanın diyor başka başka çorbalar muhallebiler yapin❤
nazlieylul NeMeDe kullanılabilir bende koyuyorum içine büskivi koyun yedirin keçi sütlü bisküvi bnmikizkerim çok sevdi
Gamzemira Benim de bebeğim şuan 9aylık. İlk aptamil ile başladım gaz yaptı bizde de sonra similac aldık oda kabız yaptı son olarak SMA aldık gayet memnunum 9aydır. Sonunda bulduk bize yarayanı 😍 bebekten bebeğe değişiyor mama durumu sanırım. 🌸