turunclardan01 Kızlar 1 hafta oldu evimize kedi aldık burun tıkanıklığı ile başladığı rahatsızlık larım bugün alerji testi yaptırdım kedi tüyüne alerjim çıktı ama kediden vazgeçmek istemiyorum bu şekilde olup kedi ile birlikte yaşayan çözüm bulan varmı
Cheddar turunclardan01 arkadaşlarım var hap kullanıyorlar bi süre sonra kendi kedinize karşı bağışıklık kazanıyorsunuz. Başka kediye değil ama evdekine. Hayvansever bi doktora denk gelirseniz yardımcı olur.yoksa normal bi doktor direkt evden gönderin lafından başka bişey demiyor
dolunay01 turunclardan01 ılk basta olur .sonra bunyenız alışır benım oglumda ılk basta sürekli halısırıyordu artık bağışıklık kazandı hapsırmıyor
turunclardan01 Cheddar valla aynen öyle dedi ben cook uzuldum arkadaşlarınıza sorsanız ilacı bende bı doktora danışarak kullansam
Cheddar Cheddar sordum cevap bekliyorum iftar saati ya geç görebilir. Yukarıda arkadaşta yazmış dediğim gibi eğer çok tıkanma vs olmuyorsa alışırsınız ilaçsız. O arkadaşım bahar aylarında rinit alerjisi olduğu içinde ilaç kullanmak zorunda kalıyo yoksa her daim içmiyor ilacı turunclardan01