BeautifulMother1 Merhaba anneler 11 aylık oğlum kafasını duvara vuruyor ne yapabilirim yapma diyorum ilgisini başka yere çekiyorum böyle bir durumla karşılaştınız mı
sevimlienerji BeautifulMother1 benim oğlum da 9 aylık mama sandalyesine vuruyor.yapma deyince daha çok vuruyor belli ki açıyor ağlıyor ama yine de vurmaya devam ediyor 🙄
Prens0205 BeautifulMother1 bir dönem oğlumda yaptı mama sandalyesine oturtuyordum oraya vuruyordu ben ne kadar yapma dersem daha çok yapıyordu bir süre sonra bıraktı görmezden gelmeye çalışın
______ BeautifulMother1 hiç bskmayın öyle yspınca benim oğlumda aynısını yaptı o ayşarda tek çözüm görmexden gelmek oldu
defneesra Üstüne düşmeyin bence çok mu sert vuruyor bakmayın vururken falan bişey demeyin bakalım zaten acısa vurmaz herhalde öyle ah bu çocuklar 🤭🤭😂😂
defneesra BeautifulMother1 bence biraz düşmeyin canı acısa yapmaz onu hem ağlar falan siz söyleyince onu bişey sanıyordur belki
Simiyy Ya ben bunla ilgili birşey okumuştum diş çıkaran yada kulak iltihabı olan bebek ritmik ve ya ritmik olmayan tempoda kafasını duvara vurabiliyormuş ve genelde erkek bebelerde oluyormuş bu. Ama tam bir fikir birliği sağlanamamış bu konuda