Glsrnince Merhaba kızlar bebeğime doktorumuz mama başlamamı söyledi. Fakat biberonu hiç bir şekilde almıyor kasıklada döküyor. Benim gibi olupta şu biberona aldı diyebileniniz var mı acaba. Birde mama öneriniz nelerdir?
Tazeanne3434 Glsrnince canım ben chicco kullanıyorum günde 2 kere mama veriyorum diğer zamanlar emziriyorum herkes biberona alışırsa memeyi unutur dedi ama bu biberonun emzik yeri anne göğsüne benzediği için aynı şekilde kavrıyor ben memnun kaldım mama da sma kullanıyorum diğer markalar gaz yapıyor diye bir sürü yorum okudum mamadan da Memnunum şuanlık
Furug Glsrnince philips avent kullandik kizim hem biberon aldi hem de emdi.emmeyi birakacak diye baya korkmustm ama emzikleri degistiginicin numara numara baya sevdi
Selin28 Glsrnince kilo sorunu varsa kesinlikle bebelac gold nutricare biberonda lansinoh muhteşem bisey bebek emdikce süt akıyor emmeyince gelmiyor anne göğsü gibi zaten eczanelerde camlarda reklamini görürsünüz göğüsten biberona biberondan gogse kolay geçiş diye
Glsrnince Tazeanne3434 teşekkür ederim canım bende avent ve we baby denedim ama asla almıyor birde önerdiğini deneyeyim.
Eylul54 Glsrnince Philips avent anne göğsüne en yakın biberon kızım doğduğundan beri kullanıyor şu an 9 aylık