MasalsMommy Emolii Valla aldım kullansın diye kızım yüzüne bakmıyor😂 Aradan zaman geçerse koyduğumda bi seviniyor önce sonra Max 10 dk😂 İçinde durmadığı için ilerleyemiyor da geri viteste takılı kaldık😬😬😬
Mavibattaniye Emolii kullandim ama nasil 7.ay itibariyle gunde bes on dk ay itibariyle sadece ben yemek yaparken goz hapsiyle ya da asiri yorldugumda oturdugumda koydum 1 yasinda hala kullaniyorum asiri yoruldugumda gunluk 15-20 dk hala gecmiyor Ha diceksin hep mi bole hayir Kimi zaman hasta husta oldum ya da gucum yoktu o vakitlerde gunde toplasan bi saat oldugu da oldu ben cok ellerinden tutup yuruttum evde cok ama cok Hatta suan bile hala tek elle tutup yurutuyorum ve yurutec kullanirken sifonyerler dolaplari hep arkalarini cevirip kullnadim yapamayacaklarimin da onune buyuk seyler koydum dolap kapaklarina erisemesin diye Ya da mutfaga soktugumda dolap kilitleri kullanmadigimdan surekli goz hapsi yaptim kapi araligi koydum dolaplara ve sadece bir dolap verdim icine el bezleri koydum onlari cikarirken ben de yemek yaptim falan falan cok dikkatli olmali
Aminenin_annesi34 Emolii kullanıyorum ilk başlarda kullanmıycam zararlı dedim şuan yürüteci bulana dua ediyorum resmen elim ayağım oldu bütün işlerimi yapabiliyorum eskiden tuvalete gidemez yemek yiyemezden kızımda çok seviyor
sevgi88 Emolii kızımda kullandım hiçbir zararını görmedim ama tembellik yaptı kızım ne yürüdü ne emekledi oğluma kullanmayı istemiyorum tabi büyük konuşmayyım yine de koltuktan tutuna tutuna yürütmeye çalışıcam
2kizbiroglan Emolii 7aylikken koydum çok güzel gidiyordu.simdi 11aylik emekliyo oyuzden binmeyi hiç sevmiyor artik