1prenses_annesi Selam hanımlar 22 günlük bebeğim var bi gözünde sürekli fazlasıyla çapak oluşuyor nedeni ne acaba nasıl geçer 🤦🏻♀️🤷🏻♀️
Butterfly 1prenses_annesi üşütmüş ola bilir ,gözlerinde problem ola bilir yani göz akarlarında en iyisi doktora sormanız
26es1965 1prenses_annesi benim bebeğim 2 ay 12 günlük benimde olmuştu ben 1 damla kendi sütümden damlattım ertesi gün geçti şükür hijyenik bir şekilde gözlerini düzenli temizleyin düzelir inşallah sizinde
fatosd36 1prenses_annesi bizimde öyleydi göz yaşı tıkanıklığı vardı 3 ay o çapakları temizledim sadece masaj öneriliyor 3 defa damla kullandık iyi gelmemişti
bikerem 1prenses_annesi ikinci bebegimde olmustu daa ve masaj fayda etmedi ya da ben dogru uygulaysmadim. 1 yasinda ameliyat oldu.
Sumeyyebaglan Muhtemelen çoğu yenidoğanda olan kanal tıkanıklığı var. Sürekli temiz elinizle göz ile burun arası çukura hafif hafif masaj yapın. 7 aylığız. İlk 3 ay bizdedw vardı masajla geçti. Damlada kullanmıştık fakat fayda etmemişti çok. Şuan yok şükür
Sumeyyebaglan Sumeyyebaglan bi göz doktoruna gözükün antibiyotik damla verir muhtemelen kullanın söylediği sürede sonrada masaj yapın sürekli