Nurcanerva Rubab_Mommy malesef boyle kazalar yasaniyo hem cocuklar herseyi agzina goturuyo aclikla ne alakasi var
gglcnbb Rubab_Mommy Benimde 7 ay 26 günlük bugün yemeğini yedirirken kitapların resimlerine bakıyorduk bian sayfanın kenarını koparmış ağzında çiğnerken yakaladım kaşla göz arasında nasıl da hızlılar dişler çıkmadı henüz
semaahmet Rubab_Mommy Benimki altı aylık taze sogani azcik uymuş suanlik sıkıntı yok bişey olmaz ya 😁😤
Hsrtgndz Rubab_Mommy daha geçen markete gittiğimde yedi elinden hemen aldım ama bı parca yutmuş küçük bey bişey olmuyor merak etme
Hsrtgndz Rubab_Mommy Onları yemezler 😂her gün ayrı bişey yapıp değiştiriyorum ama yok tek sevdiği mercimek çorbası 😂
Samfe Rubab_Mommy Allah’ın izniyle hiçbişey olmaz canım senelerce yedim fazilet takvimi favorimdi 😂😂 hala iyiyim bugün 30 yaşıma girdim korkma kakadan çıkabilir ama çıkmayadabilir hiç dertlenme ❣️
Rubab_Mommy Samfe ahahah bebeklikten kalan bi alişkanlik diyosun😂Bu arada tebrik ederim canim.Ailen ve sevdiklerinle nice mutlu huzurlu sevgi dolu yillarin olsun in şe ALLAH🤲🧡🌷