Rubab_Mommy Kizlar bebegim 7 ay 22 gunluk.Bi an dalginligima geldi cekmeceden receteyi alip yarisini yemiş.Hemen gittim yanina agzinda cigniyodu.Cikardim ogurdu biraz.Yuttuysa kakasindan cikar dimi ?🤦♀️Herhalse kagit yiyen tek benim kizim degildir🥴
YigitAlpsMom Rubab_Mommy İlk kez mi duyuyorsun. Oğlum bi rutin haline getirdi nerdeyse kağıt yemediği gün yok😂😂 Bulduğu yerde götürüyor
Yorumcu123 Rubab_Mommy ne biçim insansın be kadına yardım edeceğine yazdığına bak çocuk bu çocuk tok ta olsa meraktan ağzına Herşeyi koyar
miusu Rubab_Mommy ben de başkası yazmış sandım noluyo dedim :D:D:D bişey olmaz annesi kağıttan midesi eritmiştir bile
Nurcanerva Rubab_Mommy malesef boyle kazalar yasaniyo hem cocuklar herseyi agzina goturuyo aclikla ne alakasi var
maviboncukruyasi Rubab_Mommy fagshsgsjbs kendi kendini linçleyen sonra da sinirlenen koca yürekli anne sabah sabah hiç güleceğim yoktu 😂😂😂😂😂 Arkadaşımın oğlu geçen yerde ki oyun matini yemişti Kağıt masum kalır canısı😂😂😂😂
ecemm-6161 Rubab_Mommy geçmiş olsun canım kötü seyler yazmayın herkesin basına gelebilir çıkar canım sen gözetim altında tut yine her kakasını kontrol et
NukleerBaslikliKiz Rubab_Mommy Kitapların içindeki resimlere baksın diye veriyodum dikkatini de çekiyo ama kağıtları yemeye başladı kaldırdım o yüzden 😀
Guzelkizimbenim Rubab_Mommy benimki oyun konsulonun plastik ufak düğmelerini yutmuş herhalde bulamadık kakayi bekliyoruz yani kağıttan daha beteri var 😂