ly35 kent hastanesi dr dilber bektaşlar 1 kez gittik henüz ama ilgili bir doktor telefonla kolayca ulaşıyorsunuz. memnun kaldık her şeyini kontrol etti ilk muayenesinde
Dufren20 Ecenisaannesi Aydin Erdemir inanin cok memnun kalirsiniz bayraklida lider centroda klinigi var
meryemmirasmombuse kaymakliekmekkadayifi Ege üniversitesi öğretim üyeleri muayenesi diye girerseniz Google bir sayfa çıkıyor orda bölüm bölüm doktor numaraları var ordan çocuk üzerine istediğiniz doktoru arayıp sekreterinden randevu alabiliyorsunuz
kaymakliekmekkadayifi meryemmirasmombuse anladim cok tesekkur ederim birde acaba siz ne kadar ödüyorsunuz gittiginiz doktora
kaymakliekmekkadayifi meryemmirasmombuse normal sigortalisiniz degil mi hehangi bi ozel saglik sigortasi vs yok ? Yani cok uygun geldi de ucreti ondan soruyorum😂
meryemmirasmombuse kaymakliekmekkadayifi hayır yok normal sigorta üniversite hastanesi bünyesinde baktıkları icin böyle Ankara üniversitesinde de bir hocamız var ona da 150 TL ödüyorum büyük kızım 27 aydır onda takipli üniversite hastanesinde bakan hocaların fiyatları uygun oluyor ve iki hocadan da çok memnunum
kaymakliekmekkadayifi meryemmirasmombuse ay cok tesekkur ederim bendr burda sizden duyduktan sonra sans eseri denk geldim acilde ulas hocaya orda ilgilenisi bile cok hosuma gitti. Peki muayeneleri kac dakkka sürüyor? Nasil muayene ediyor yabi bilgilendirme yapiyor mu yoksa bizim soru sormamizi mi bekliyor
meryemmirasmombuse kaymakliekmekkadayifi muayene 20 dakika kadar sürüyor soru sormanızı filan beklemiyor kendisi ilgili bilgilendirmeyi direkt olarak yapıyor zaten gerçekten öyle ilgili ki benim bile yorgun halsiz olduğumu fark etmiş ki kan değerlerime baktırıp gerekli vitaminleri kullanmamı tembih etti
kaymakliekmekkadayifi meryemmirasmombuse ayy cok guzel ya bende mutlaka kendisine gidicem cok teşekkürler
Snkrr61 Ecenisaannesi Bayraklı tınaztepe galen hastanesi Oruç bey çok çok memnun kalırsın bizimde doktorumuz👍