Deryadila25 Bebehim 2 aylık sadece sol gögsümü emiyor napıyorsa agı almıyor iki saat ugrasıyorum amlmıyor haliyle hemşekil olarak bozuldu bu önemli degil ama sag gogsuz sutu azaldı sagıyorum yıne aynı napmaliyım
Merve Deryadila25 4 aylıkken sağ göğsümü emmeyi bıraktı. 21 aylık olmak üzere hala solu emiyor. 7 aylık olana kadar mücadele ettim sağı da emsin diye. Emmeyince doktor kilosu ayıyla uyumlu gittiği için zorlamayalım dedi 🌸
DefneBuket Deryadila25 Benim bebeğim de öyle sol memeyi alıyor çok uğraştım ama malesef 🥺sağ da zaten süt çekildi gögüsüm küçük ama sol taraf büyük 🙈 kıyafetlerimde de belli oluyor malesef umarım kestiğim de de eski hline geri döner 😇
Ygzmomm Deryadila25 benim kaynanamın annesi oğlunu hep sağdan emzirmiş şu an adamın kafası hep o yöne eğimli tabi tamamen yamuk değil
Saitkereminannesi Benim minikte tek taraflı emiyor sütten kesince eskisi gibi olur mu emdiği taraf büyük kaldı
Balkupu Deryadila25 internette birz araştırırsanız daha iyi olur resimli var burdan nasıl anlatabilirim bilmiyorum diğer memenizi emzirir gibi tutucaksınız
Aysecan-987 Bebeimgeliyor diye bir sayfa var instagramda orayı bi inceleyin derim. Emzirme pozisyonları hakkında videolar var. Farklı şekilde memeye koyuyorsunuz ayni emdiği meme pozisyonunda kalıyor bebek, diğer memeyi de tutuyor böylece
Hasev2707 Deryadila25 biz 11 ayligiz hala tek göğüs emiyor diğerinin baktım ucu kucuk o yüzden onu tutmak istemiyor küçüklü büyüklü memislerle geziyorum😃