birkizannesi_ Kadını izlerken tiksindim vallahi midem bulandı. Adam desen ondan beter. Allah sonlarını hayretsin
Guligul Caglaaaa cok karisik isler canim ya kendi ana babalari da kendileri de cocuklari da lanetlenmis.. en az 3 nesil rezillik.. of off durduk yere bunlara uzuldum yaa hayret bise..
Guligul _Twinkle_ degistirdiler kisileri reklamdan sonra. Gerci su an ekrandaki kadinlar ve adam da les gibi 🤢🤢
ZehraSareMom Guligul simdi actim kizin adi nazli mi canim o kizla ilgili konu var Rabbim hidayet versin evlatlarimizi korusun
ZehraSareMom Guligul Anladim canim zaten her gelen ayni biri birine kaciyor nikahsiz hayatlar Rabbim bizi korusun
Guligul ZehraSareMom evet ya ne kdr genis hayatlar yasaniyor bu anadoluda insan bazen hayret ediyor.. tipine baksan teyze der haci amca der gecersin ama ne fantezik ve fantastik hayatlari var..
Guligul _Twinkle_ 2 gundur izliyorum canim. O kiz ve oglan da yemek yaparken denk geldi takildim kaldim dunden beri. Ne kdr igrenc insanlar var ya off..
Mom078 Guligul Sahip çıkacağız doğurduğumuza öğreteceğiz,eğiteceğiz eğitileceğiz başka çözüm maalesef göremiyorum.
SedaMeyra Yanina kaçtığı cüneyt karısının sevgilisini öldürmüş çekiçle! Sozvermis bir daha yapmayacakmış. Nazlı biye bir kadin var o konuşuyor suan. Anlattığınız olaydan farkli bu ama. Kanim donuyor rabbim dogru yola sevketsin
Guligul SedaMeyra ayy onlarin tipini gorunce midem bulandi fazla izleyemedim 🤢 her psikopatlik beklenir o tiplerden. Bir de bu insanlarda ne kdr cok altin var yaa!! Binlerce liralik altinla kaciyorlar! O altinlarla gidin o les agziniza dis yaptirin yaa 🤢
Slmnese Guligul ben o programa ne zaman denk gelsem kanalı değiştiriyorum. Aile yapısını tamamen bozan ülkede nerde babası belli olmayan adamların kadınların geldiği program bildiğiniz. Gördükçe psikolojim bozuluyor saçma sapan kalitesiz bir program 🤮
Guligul Slmnese oyle ama ulke gercekleri bunlar 🤷♀️ biz boyle insanlarla birlikte yasiyoruz.. yolda yanimizdan bunlar geciyor.. dusundukce urperiyorum 😨