Eminos hulyaaa-123 canim kirmizi meyve vermeyin diyorlar ama karpuz suyu anne sutune yakinmis besleyiciligi ben vermistim kirmizi meyve yumurta beyazi ayirt etmedim hic herseyi veridm
Cheddar hulyaaa-123 karpuz suyu için daha erken önce bağırsakları alışsın. Alerjik bi meyve olduğu için hem gaz yapar hem de dokunur meyve olarak elma armut muz verebilirsiniz rendeleyerek
Smnl hulyaaa-123 böbreğine agır gelir süzmekte zorlanır şimdi sıkıntı olmaz belki ama ilerde böbrek sıkıntısına yol açabilir. Gereksiz riskler bence bu sene yemesin seneye ve sonrasında bol bol yer zaten
ipekkizz Daha cok kücük ek gıdaya yeni baslıyor tadımlarla baslıyor üstelik siz karpuz suyu içebilir mi diyorsunuz ne gerek var yani böyle seylere ☺️
Beren-2020 doktorm ek gıdaya geçerken meyvelerin suyunu değil meyveleri ver demişti. Ama karpuz 6. Ay da verilir mi bilmiyorm elma muz verin. Suyuna şekeri daha çok geçtiği için onermedi
Eminos hulyaaa-123 yok hayir su an 25 aylik herseyi yer bi patlican sevmiyor onuda karniyarik seklinde yediriyorum ispanagi borek yapip yediririm