Glyernz Kızlar merhaba ben yeniyim bu platformda ilk defa yazıyorum. 38 günlük bebeğim bar haz sancıları çok fazla bugün ilk defa rezene kimyon çayından 1 bucuk cay kaşığı verdim. Sonra da pişman oldum sknti yaratır mi diye. Veren var mi acaba bebeklerine..
Nur3452 Glyernz siz içerseniz bebeğinize sizden geçecektir zaten. Kimyon ağır bir baharat ki daha 38 günlük bebeğiniz. Naçizane fikrim sizin içmeniz olacaktır
Masal23 Glyernz bende vermiştim bir kereliğe mahsus..Aynı durumu yaşadık sanırım..Panikledim..Bir şey olmadı şükür..Daha da vermedim tavsiye edilmiyor..Daha çok küçük..Siz kendiniz için süte etki ediyor..
Glyernz Nur3452 ya bende içiyorum hergün mutlaka o çaylardan burdan birkaç kişide okudum doktor tavsiyesiyle verdiklerini. Yine de emin olamadim
Glyernz Krcbbk bende görmüştüm burdan doktor tavsiyesiyle verildiğini de kimyondan emin olamadim çok ağlıyordu verdikten bi süre sonra sakinleşti uyudu hatta sonra tedirgin oldum acaba sknti yaratır mi diye
Krcbbk Glyernz kimyon çocuk için ağır olabilir çay bardağı kaynar suya 1ck kimyon atıp içebilirsiniz. Ben öyle yapıyorum arada. Birşey olmaz allahın izniyle 🙋♀️
tosbilitostos Glyernz bende tek bi kere verdim pişman oldum bidaha vermedim şükür bişi olmadı damla şurup falan kullan canım
theAna Glyernz bir sorun olmaz ama vermeyin midesi çok küçük daha onun. Siz içiyorsanız sütünüze geçer zaten. Ben de kimyon içtim faydası oldu baya bebeğime vermedim hiç
tosbilitostos Glyernz ne kullanıyorsun canım hiç biri kesin cözüm olmuyo ya benimki 10 günlükken başladı 2 aylığız devam edşyo
Glyernz Gamzelina_33 yaa sknti olmadi hiç değil mi ilk defa huzurlu uyuyor ıkınmadan. Gidip gelip kontrol ediyorum. Yine de kafama takıldı
Glyernz tosbilitostos nurse harvey damla kullandık surubunu kullandık biogaia kullandik şimdide lactocol diye bi damlaya başladık bakalım etki edecek mi
Gaye_155 Kızlar benim bebeğinizde çok gaz sancısı var kaç kişiden duydum rezene çayı iyiymiş sizce tavsiye edermişsiniz
Gamzelina_33 Gaye_155 canım kesinlikle tavsiye ediyorum rezene +kamyonu demleyip iç çok rahatlatacak bebeğini