Mlkmhrrm Merhaba sevgili annişler perşembe günü minik kuşum kahvaltıya başlayacak doktorumuz ekmek yazmış listemize sizler normal aldığınız ekmekten mi veriyorsunuz yoksa evde kendiniz mi yapıyorsunuz eğer yapıyorsanız tariflerinizi alabilir miyim ☺️
anneCANan Mlkmhrrm rica ederim ekmek sonuçta beyaz un olmasın tam buğday olsun yeter sonrası un tuz su 😅zaten bi şekilde ıslatıp vereceksin
Mlkmhrrm anneCANan 1 yaşına kadar tuz yok dedi doktorumuz o yüzden merak ediyrım ekmekte nasıl oluyor
Mlkmhrrm Gaaak bende çok ekmek taraftarı değilim minicik zaten mideleri ama doktorumuz listeye ekmek yazmış siz neler veriyrosunuz acaba kahvaltıda
Mircet Mlkmhrrm ekmek için bence daha çok küçük ya onun yerine pankek yapabilirsin bence daha besleyici ve kendi yemekten daha büyük zevk alıyor
Bebek2020_ Mlkmhrrm ben sadece kahvaltıda yoğurdun içine somun ekmek içini minik minik doğrayıp veriyorum. Çorbalarına şehriye bulgur pirinç eklediğim için ekmeğe gerek kalmıyor
Bebek2020_ biregesevdasi şuan 10 ay 10 günlük. Ama 1-2 aydır ekmek kullanıyorum. Önceden zatrn mideleri daha çok küçük olduğundan porsiyonları küçüktü ekmeğe gerek kalmıyordu
Elya- Mlkmhrrm ben kahvaltısında çok vermiyorum fasulye kadar birkaç parça o da pekmezle yesin diye o kadar