tavsancikinannisi 9 aylık bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz, ben beşiğinde sallıyordum hatta otomatik sallama motorum var bu zamana kadar iyiydi de şimdi ben yatırıyorum o kalkıyor oturuyor emekliyor asla uyumuyor 1 saat sonra zar zor uyutuyorum var mı önerisi olan
pikacuu tavsancikinannisi Yaramazlık yapıp yoruluyor sonra memm ımee diye peşimde dolanıyor. Meme alınca 2 dk da yatıyor ya da kucağa alıp pış pış yapınca yatıyor. Uykusunun gelmesinş bekle sende zorla uyutma cnm yoksa inada biniyorlar
Asafbeycim Evet aynı durum bizdede ben ayağımda sallıyorum hep kalkıyor yat kalk yapıyoruz o şekilde sizinki kaçta uyuyor kaç st uyuyor kaç kez kalkıyor gündüz kaç uyku yapıyor
tavsancikinannisi Asafbeycim 2 uyku yapıyor en geç 9 da uyurdu şimdi 8 de gidiyoruz 9 da anca uyuyor eskiden en fazla 10 dk 15 dk da uyurdu
Demet_k Zhrhtc_ doğduğundan beri hiç sallamadım zaten kızım kendisi de sallanmayı sevmiyo. 5 aylıkken uyku eğitimi verdim. Tabi ama her seferinde kendi uyumuyo bazen kucağımda uyur. Ama zorlamaz . Sallanmak istemez yani