HiraNurveAnnesiii Kızlar bu kremi aldım ama daha hiç kullanmadım mustela da almıştım şuan sadece onu kullanıyorum ama bebeğim pişik oldu siz sudocremi niçin kullanıyorsunuz,nerelere sürüyorsunuz,her bez değiştirirken sürüyormusunuz? 😀Hadi alim cevapları
2bebeannesiii HiraNurveAnnesiii Kızım bi kere pişik oldu bi kere sudocrem sürdüm ve pişiği geçti şükür . Her altını açtığımda sürmüyorum . Kakasını yaptıktan altını temizledikten sonra sürüyorum bazen . Hatta şöyle ki sıcaktan isilik olmuştu boynunun kenarları onun için sürdüm onu da geçirdi .
Dmt-01 HiraNurveAnnesiii çok şükür daha hiç pişik olmadk 17 aylık kızım arada bakıyorum poposu hafif kızarmışsa hemen sürüyorum geçiyo bişeyi kalmıyo atopik ciltti kızım kollarında filan hep egzamalar oluşmuştu ozmaan oralarada sürüyordum geçiriyodu
zarifbirhanim HiraNurveAnnesiii Her bez değisiminde surmuyorum pişik olacağını anladigimda sürüyorum. Hemen geçiyor. Bide yaralanmalarda, bir yerini vurduğunda vücudunda bir yeri kizardiginda. Koltuk altı ve boynu pişik olacak gibiyse, isilik olduğunda kullanıyorum. Her şeye iyi geliyor bence😃
2kezanneoldu HiraNurveAnnesiii pişik kremi olarak kullanılıyor ben hep ondan alıyorum 2 kızımı da onunla büyüttüm
Adaninannesi09 Pişik olsanda olmasada günde 10 kez bile sürebilirsin dedi doktorumuz. Ben kızarıklık varsa altını her değiştirdiğinde sürüyorum yoksa 1bez sürüyorum 1bez sürmüyorum. Yüzünde bazen kızarıklık oluyo cimciriyo yüzünü o zamanda sürüyorum geçiriyor
fndmtlu Sudocream çok temiz içerikli değil diye biliyorum ama yoğun pişikleri tek sürmede geçirdiği için her evde olması gerekiyor fakat sürekli sürmek ne denli doğru olur bilemiyorum
1yenianne Benim oğlumda pişik olmuştu sudocrem iyi geldi ama kaka yapınca ve gece uyumadan önce sürüyorum.
eslemsiii HiraNurveAnnesiii pişikse her bez değiştirmede kullanıyorum normal zamanda sadece geceleri sürüyorum bazen. Kol altı falan kızarıyor şu sıralar ara ara kol altına sürüyorum
YelizDmr HiraNurveAnnesiii her altını açtığımda sürüyorum. Boynu kızardı bir kaç kez sürdüm geçti. Mesela ayak başparmağı kızarmış batma gibi ona sürdüm ona bile iyi geldi
hosgeldinbebegim1 HiraNurveAnnesiii Sürekli sürmek iyi değil. Çünkü bu kremler kalın olduğu için cildine hava girmiyormuş. Ben sadece pişik olduğunda sudokrem sürüyorum bazende yüzünü çizmişse sadece çizilen bölgeye sürüyorum. Yüzü için zwitsal krem kullanıyorum ama onu da sık sık kullanmıyorum. Yani sürekli kullanmanıza gerek yok sadece pişik veya kızarıklık olunca kullansanız daha iyi.
Aysenurrt Bir buçuk aylık kızım yoğun pişik oldu nerdeyse iki hafta oldu kullanıyorum gerçirmedi bir türlü 🤷🏻♀️
umitvar Ben başta her bez açımında sürüyordum pişik olmamıştı . Sonra vücudu alıştı pişik olunca tepki vermez diye bıraktım bazen 1-2 güne geceleri sürüyorum bazen de banyodan sonra pişipimizi geçirmişti memnunuz . Bazen yüzüme de sürüyom mis kokuyor 😂