Solocannn Kızlar tlfnumda virüs var sürekli msj geliyor ne yapmam lazım ücretsiz uygulama varmı teciliyim lütfen 🙏🏻
Mommms Solocannn peki benim postu okuyunca telefondan koronavirüs bulaştı sanmam🙈🙈pandemi psikolojimi bozdu dışardan gelince hep dezenfekte ederim telefonu da 🤷♀️
Solocannn AntiFilozof Cennet-Kokulum Mom980 F-Betul 2Minnosannesi kızlar çok teşekkür ederim YouTub den baktım yaptım çok şükür ay çok korktum 😅😍😘❤️ Mommms Koalammm
2Minnosannesi Solocannn Benimde sürekli googleden tel no doğrulaması geliyor kendi kendine bi numaraya mesaj atıyor tl ve sms im olmadığı için başarısız diyor 🤷♀️
F-Betul Solocannn Linki göremedim ama bende de olmuştu telefonumun modelini yazıp araştırmıştım siz de öyle yapın çünkü bazı modellerde silme işlemini yapacağınız menüler farklı.
Mom980 Solocannn Apple ı ara onlar hallediyor program yükleme bende de oldu aradım bana bseyler yaptırdı düzeldi hemen 🙈💕
Cennet-Kokulum Solocannn Canım büyük ihtimalle Googleden bişeye bakarken izin ver’i onaylamışsın çünkü bende bazen basıyorum yanlışlıkla Google’ye gir ordan sonra aradığın sayfaları sil bir daha gelmez