_Twinkle_ Juniorsimsek 5. Aya kadar filan zor tutuyordu emzigi yani sürekli atiyordu sonra diş döneminde bi alıştı hala görünce hemen emziği alır ağzına kendisi ister yani
dorukeymeninannesi Juniorsimsek 3 aydır vermeye çalışıyorum bi iki gündür deneyeyim tekrar derim her verişte kustu emzik konusunu kapattım artık emzik olmadan da çöl zorlanıyor insan
Esin12121212 Juniorsimsek yok canım tutmaz çünkü artık daha çok büyüyor ilkinde tuttu tuttu yoksa yok
ecemm-6161 Juniorsimsek canım o attıkça sen ağzına koy benim oğlumda süreli attı bilhassa uykudayken yap uykuda alıştırdım ben pes etmedim baya uğraştım valla
Juniorsimsek dorukeymeninannesi ben çok zorlamıyorum açıkçası ama tutsun istiyorum bi yandan sakinleşmesi için sürekli emiyor çünkü böyle kusuyor falan bi döngü oldu resmen em kus em kus..
Cihangirim Oğlum 7 aylık doğduğu günden beri belirli aralıklarla deniyorum yok acaba emziği mi sevmedi diye diye 4 tane emzk var evde. Sonuç 4 emzikte boş boş duruyo. 😁😁😁
Juniorsimsek İlk doğduğunda verdiğimde tutmuştu ben kıyamadım boş boş emiyor süt gelecek sanıyor diye lohusa kafasıyla aldım attım ağzından şimdi de o tutmuyor 😂 biraz kendim ettim kendim buldum gibi oldu
Juniorsimsek ecemm-6161 uykuda verince yüzünü buruşturarak uyanıyor bu sefer geri de uyumuyor uykusu açılıyor😂 tuhaf bi bebe benimkisi bakalım napıcaz
sarilokumumm Juniorsimsek tutar bence bize doktor damaksız ver dedi philips avent bulamamıştım wee baby tutmadı eczanede bebedorun yassı uçlu emziğini gördüm avent gibi onu tuttu bırakmıyor 🤣
Juniorsimsek sarilokumumm avent tutuyordu bi tek ben de kaynatayım derken yaktım onu ocakta bi güzel 😂 tekrar da almadım ne bileyim tuttuğu tutmadığı belli değil diye sıpanın